OFICIAL: Toyota a lansat noul Verso la Geneva

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 03.03.2009
Cea de-a treia generatie a lui Toyota Verso a debutat astazi la Salonul Auto de la Geneva.

Toyota a lansat cea de-a treia generatie a MPV-ului Verso la Salonul Auto de la Geneva. De cand a fost lansata prima generatie Verso, acest model a trecut printr-o sumedenie de schimbari, care l-au facut mai practic. Sistemul Easy Flat-7 a fost simplificat pentru a fi folosit mai usor, iar cele cinci scaune din spate pot fi pliate individual prin tragerea unei manete. Acest sistem permite 32 de permutari ale pozitiei scaunelor.

Toyota va oferi modelul Verso cu trei motorizari. Gama de motorizari contine doua propulsoare pe benzina si o unitate diesel. Astfel, Verso beneficiaza de un motor VVT-I de 1.6 litri, un VVT-I de 1.8 litri, precum si de un D-4D de 2.0 litri. Versiunea de baza este echipata cu propulsorul de 1.6 litri, care dezvolta 132 CP si 160 Nm, pe cand unitatea de 1.8 litri dezvolta 147 CP si 180 Nm.

Pana la sfarsitul acestui an, singurul propulsor diesel din gama Verso va fi un D-4D de 2.0 litri, care dezvolta 126 CP si un cuplu motor de 310 Nm. Ulterior, Toyota va introduce un D-4D de 2.2 litri, care dezvolta 150 CP si un cuplu motor de 340 Nm.

Clientii lui Toyota Verso vor putea alege intre o transmisie manuala cu sase trepte si noua cutie de viteze automata Multidrive CVT.

Via | Toyota

 

Comentarii (1)

  • xXx
    verso stiam ca este denumirea unor versiuni MPV derivate din Corolla/Auris si Yaris.... Acum nu pot sa-mi dau seama in ce segment s-o incadrez, poate scrieti si voi articolele complete, mai bogate in informatii.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru