OFICIAL: VW Golf R Cabriolet Concept - 270 CP

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 02.06.2011
Cel mai puternic Golf decapotabil din toate timpurile a fost prezentat astăzi, sub formă de concept, la Festivalul de la Woerthersee. Acesta preia caracteristicile tehnice ale versiunii de serie Golf R.

Volkswagen a prezentat astăzi la festivalul de la Woerthersee o versiune hardcore a lui Volskwagen Golf. Denumită oficial Golf R Cabriolet Concept, aceasta se află însă doar la stadiul de prototip, cei 270 de cai putere de sub capotă fiind un vis frumos pentru toţi fanii mărcii germane.

Conform comunicatului Volkswagen, versiunea special pregătită pentru festivalul la care se adună anual fanii GTI a fost creată de inginerii diviziei sportive R GmbH, motorul de sub capotă fiind identic cu cel al versiunii "clasice" Golf R: 270 de cai putere şi 350 Nm disponibili de la 2500 rpm. Golf R Cabriolet Concept poate "face" 0-100 km/h în mai puţin de 6 secunde şi ajunge la o viteză maximă de 250 km/h.

La fel ca omologul său de serie cu plafon clasic, Golf R Cabriolet Concept dispune de un şasiu sport şi de o gardă la sol coborâtă cu 25 de milimetri. Jantele de 19 inch botezate Talladega şi montate pe pneuri de mărimea 235 ascund etriere colorate în albastru şi un set de frâne de performanţă. 

via | Volkswagen

Comentarii (11)

  • aiurea
    La o masina asa banala versiune cabrio?
    12 29
  • cica concept....in afara spoilerului fatza spate si jante nimic nou......ma intreb versiunea de serie cat de banal o sa arete??
    16 27
  • idiotii
    e banala,e jalnic conceptul,,ma disperati deja nu trebuie sa comentati numai sa va aflati in treaba,spalati-va loganul si lasati-ne
    16 10
  • gramatica....
    "arate" NU "arete"
    Masina este o opera de arta si nu ma refer doar la aceasta. Ma gandesc ca ei vor sa abordeze o nisa.
    19 6
  • O mare mizerie......
    9 17
  • gramatica...
    "cica concept"... cica comentariu....
    13 8
  • .........
    ce buni sunteti voi ma cand e vorba sa criticati cva:))))...si culma ca asta chiar nu e de criticat pentru ca este o masina deosebit de frumoasa,eu unu nu o scoteam ca nu isi avea rostu dar ma rog dak ei au scos-o asta e,oricum se va vinde foarte bine zic eu...
    8 5
  • mi-au dat o idee....mai e nevoie de un flex.....si..se rezolva
    6 5
  • Kicker
    Ontopic: Masina arata foarte bine desi mi-ar fi placut mai mult un hardtop.

    Offtopic: Nu inteleg de ce e nevoie sa criticati orice creatie a celor de la Volkswagen. Inteleg ca asa e la moda dar chiar nu vad rostul, ei nu produc masini pentru pretentiosii din Romania, ei produc masini de consum si putin le pasa de parerea unuia sau altuia care se crede prea bun sa mearga cu VW. Nu sunt fan VW, conduc cu totul alta masina dar toate aceste comentariile de genul "WV sucks, masina banala etc" incep sa ma dezguste. Daca aceasta masina avea lipita pe ea sigla de la Alfa Romeo nu mai zicea nimeni ca e banala, dar asa fiind VW mintea gibonului ajunge imediat la concluzia ca tre' sa fie naspa.
    8 5
  • Kicker
    comentarii*** , scuze de typo :)
    5 3
  • mircea
    ce e cu cazanul asta ?
    5 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru