Opel Corsa facelift primeşte GPL pe versiunea de 1.2 litri

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 05.07.2011
Opel introduce versiune 1.2 GPL EcoFlex pe noul Corsa facelift. Mezinul poate oferi emisii mult mai reduse şi o autonomie de până la 1500 de kilometri.

Esential

83 de cai putere oferă motorul de 1.2 litri când este alimentat cu GPL.
1500 de kilometri este autonomia maximă pe care o poate atinge Opel Corsa 1.2 GPl EcoFlex.

Opel caută să îşi reînnoiască gama de modele disponibile şi cu instalaţie GPL. Primul vizat este mezinul Corsa facelift, care vine oferit publicului european cu un sistem de alimentare dublu, GPL şi benzină.

Botezată Corsa 1.2 GPL EcoFlex, versiunea adoptă un al doilea rezervor, montat în portbagaj, pe locul roţii de rezervă. În plus, cum era şi normal, şoferul are la dispoziţie un comutator pentru a schimba tipul carburantului folosit.

Noua versiune poate oferi 85 de cai putere atunci când este alimentată cu benzină şi 83 atunci când se apelează la GPL. Valorile emisiilor rămân chiar şi aşa extrem de reduse: numai 110 g/km în cazul variantei cu trei uşi şi 115 g/km în cazul variantei cu cinci uşi. Noua versiune propune între 1100 şi 1500 de kilometri autonomie, în funcţie de distanţa parcursă cu ajutorul GPL-ului sau benzinei.

Opel Corsa facelift deschide drumul noilor versiuni GPL în gama Opel. Pe lista germanilor mai sunt Astra, Meriva, Zafira Tourer şi Insignia, toate echipate cu propulsorul pe benzină de 1.4 litri turbo.

via | autoblog

Comentarii (1)

  • tare broasca !
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru