Opel Insignia OPC, spionat in teste la Nurburgring

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 20.08.2008
Opel pregateste o vesiune de prformanta pentru nou lansatul Insignia. Versiunea OPC a fost spionata pe Nurburgring.

Luna trecuta Opel a dezvaluit publicului cel mai nou model din gama sa, inlocuitorul actualului Vectra. Este vorba de Insignia, care a debutat deja in doua variante de caroserie, una sedan si una hatchback. Gama va fi completata in luna octombrie la Salonul Auto de la Paris, unde Opel va prezenta varianta break a modelului Insignia.

Pana atunci insa, constructorul german se pare ca isi concentreaza atentia pe o versiune de performanta a noului Insignia. Cele mai recente fotografii spion au demonstrat ca Opel se afla in plina faza de testare a versiunii de top OPC. Prototipul a fost surprins pe circuitul de la Nurburgring in timp ce efectua o serie de teste. Camuflajele partii frontale ascund probabil un spoiler redesenat, cu priza de aer mai largi.

Sub capota se va afla cel mai probabil o versiune revizuita a propulsorului de 2.8 litri si 260 de cai. Inginerii germani vor apela la un supraalimentator capabil sa creasca puterea motorului undeva la peste 300 de cai.

via | WorldCarFans

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru