Opel profita de "Rabla" germana

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 27.03.2009
Vanzarile Opel au crescut semnificativ in urma implementarii programului Rabla in Germania. Cifrele bat recordurile marcii din ultimii 10 ani.

Omologul german al programului Rabla nu ii face fericiti doar pe cei de la Dacia. Programul de innoire a parcului auto propus de guvernul german reuseste, prin bonusul de 2500 de euro acordat fiecarui posesor de masina veche care se hotaraste sa renunte la aceasta pentru o masina noua, sa aduca Opel la cote neatinse de foarte mult timp de catre compania germana.

"Avem in vedere circa 120.000 de comenzi in primul sfert al anului 2009. Este cel mai bun rezultat pentru Opel in ultimii 10 ani", afirma Michael Klaus, directorul de vanzari si marketing al biroului german al marcii.

Desi Opel se afla intr-o situatie financiara delicata, noul-lansat Insignia reuseste sa scoata capul deasupra crizei, adunand pana acum 80.000 de comenzi. 18.000 dintre acestea vin direct din Germania.

via | Reuters (inreg)

Comentarii (5)

  • A-ti auzit buei Guvernu Romaniei, 2500 de euro..., ia scoate-ti si voi mai mult coco din buzunare
    0 0
  • Pt. Sorin
    "cocalarule"
    Guvernul o sa scoata mai multi "coco" cand o s ainveti si tu sa scri.
    Sunt satul de "soferI' ca tine cu bmw pisicutza fara minime norme de siguranta (vezi euroncap), dar care merge cu 200 si se baga pe contrasens chair si in oras
    Hai Pa, ca faci umbra degeaba pamantului
    0 0
  • Corect, Guvernul vaavea bani sa dea ca nemtii cand tara aceasta va fi ca Germania de civilizata, adica atunci cand romanii vor fi la fel de educati si seriosi in marea lor majoritate, asa cum sunt nemtii.

    Deci atat timp cat avem zeci de procente de analfabeti din totalul populatiei si educatia e lapamant probabil ca nu vom avea nici bani de masini precum nemtii.
    0 0
  • @Pt.Sorin
    Cata dreptate ai....prea multi tembeli inconstienti pe drumuri....cu super beamveuri si golftreiuri tunate care se baga in oameni nevinovati.
    0 0
  • Circotasul auto
    ce nu vor sa vada cei din presa
    Nu stiu de ce dar presa , din prostie sau rea intentie , nu remarca un aspect deloc de neglijat. In Germania , posesorul auto isi schimba masina nu numai pentru cei 2500 de euro si pentru ca daca are o masina mai veche de 9 ani este obligat sa plateasca o taxa de 2000 ( doua mii ) de euro pe an , numita taxa de emisii.
    In felul acesta sunt constrinsi sa renunte la rable.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru