Opel renunta la modelele Antara, Tigra si GT

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 22.04.2009
Strategia de viitor a celor de la Opel se va concentra pe productia de modele populare. Nisele si extremele vor cadea, astfel ca modele precum Antara, Tigra sau GT vor fi eliminate.

Opel va renunta la o viitoare generatie Antara din cauza lipsei de rezultate in vanzari ale SUV-ului german. Conform publicatiei Auto Motor und Sport, modelul lansat in premiera pe piata in 2006 va disparea din gama Opel imediat dupa ce cariera de piata a modelului se va termina.

Antara nu este singurul model din gama Opel care va disparea de pe piata in urmatoarea perioada. Conform publicatiei germane citate, Tigra va iesi din productie in luna iulie a acestui an fara a avea un succesor, in timp ce Opel GT se va opri din productie in 2011, dupa o cariera care in acel moment va aduna 43 de ani.

Mutarile din gama Opel vor avea ca finalitate o gama care se va concentra mai mult asupra productiei de modele pentru mase, cponstructorul german urmand sa se concentreze pe masini populare si de volum.

via | AMS

Comentarii (4)

  • ford gt????
    de cand opel face ford gt?:))) faptul ca si modelul opel se numeste gt, va dus cu gandul la batranul ford gt. :)))
    0 0
  • phanter
    prea mult televizor strica
    Nu sti sa citesti de 43 de ani...

    In Europa e Opel in USA se numeste Pontiac Solstice sau Saturn Sky.

    Are o bijuterie de motor 1998 cmc injectie directa VVT Turbo 264cp...0-100 5,6 sec...si costa doar 30k de euro

    Nu prea cred ce zice AMS deoarece Opel tocmai a deschis o fabrica in Rusia anul trecut unde se va produce Antara care acum se fabrica in Korea......si este defapt o Captiva cu alta caroserie.
    0 0
  • Se pare ca mediocritatea se plateste scump. Sa ramana ce e mai bun.
    0 0
  • crisitian
    maka cac ptine
    Corect...sa dispara inclusiv tembelii care scriu aici ca sa nu adoarma
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru