Opel va lansa Astra OPC Nurburgring Edition

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 25.03.2009
Opel va lansa o editie speciala a lui Astra OPC, pe care o va denumi Nurburgring Edition. Design-ul acestui model este inspirat din competitorul Opel la Nurburgring.

Inspirati de versiunea Nurburgring 24 a lui Astra, tunerul de casa al Opel va lansa o editie speciala a lui Astra OPC. Spre deosebire de modelul de 300 CP care concureaza in cursa anduranta de la Nurburgring, noua Astra OPC Nurburgring Edition are doar 240 CP.

Noua versiune a lui Astra va fi disponibila de la sfarsitul acestei luni si va avea un pret de 27.999 euro. Aceasta este echipata cu un propulsor supraalimentat de 2.0 litri, care dezvolta 240 CP si este cuplat la o transmisie manuala cu sase trepte. Astfel, Astra OPC va accelera de la 0 la 100 km/h in sase secunde si poate atinge o viteza maxima de 244 km/h. Kit-ul de caroserie al lui Astra OPC Nurburgring Edition are un design inspirat din cel al modelului folosit in cursa de anduranta organizata pe circuitul cu acelasi nume. Modelul va beneficia de o suspensie sport, scaune Recaro si jante de 18 inch.

Via | MotorAuthority

Comentarii (1)

  • e veche
    e veche stirea fratilor
    la Fifth Gear i-au facut review de mai bine de un an aproape
    http://www.youtube.com/watch?v=bBi0MBFHCFE
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru