Pachet HGTE pentru Ferrari 599 GTB Fiorano

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 18.07.2009
Pachetul HGTE a fost creat pentru imbunatatirea performantelor modelului Ferrari 599 GTB Fiorano si va fi disponibil pe piata accesoriilor in doua variante.

Ferrari 599 GTB Fiorano va beneficia de un pachet sport botezat HGTE (Handling Gran Turismo Evoluzione), anticipat inca de la Salonul Auto de la Geneva. In functie de vechimea masinii si de cerintele cumparatorilor acest pachet va fi disponibil in doua variante. Conform oficialilor Ferrari, primul kit este creat pentru unitatile fabricate inainte de 2008, iar al doilea pentru exemplarele produse dupa anul 2008.

Primul pachet sport ofera un sistem de evacuare mai performant, o modificare a manevrabilitatii si o nota individualista la exterior. Pentru modelele fabricate dupa 2008, echipate cu transmisie F1, cei de la Ferrari ofera un kit de performanta suplimentar.

Intregul pachet HGTE contine suspensii mult mai rigide, coborate cu 10 mm, pneuri de performanta, jante modulare din 3 piese cu o masa scazuta, evacuare cu tevi duble de esapament, cutie de viteze modificata si un nou design pentru grila frontala.

via | Carscoop

Comentarii (3)

  • Recomand posesorilor de ferrari un mic pachetel foarte util si anume un extinctor !!!!!!!!!!!
    4 3
  • Ioan Rus
    Gresit
    @Lu,foarte gresita recomandarea ta,eu recomand mai multa minte si putin profesionalism.
    2 2
  • NeoGalaxy
    :P
    Eu, personal, le recomand celor care conduc un Ferrari, sa invete sa-l conduca mai intai, dupa aia sa faca niste ture pe pista Fiorano sa cunoasca masina. Ferrari nu se conduce, se imblanzeste.

    @Lu... mama cate prostii poti sa spui, sincer.
    2 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru