Panamera GTS ar puta fi surpriza Porsche pentru Los Angeles

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 16.11.2011
Porsche ar putea dezvălui în cadrul Salonului de la Los Angeles o versiune GTS a modelului Panamera, poziţionată între deja existentele S şi Turbo.

Esential

430 de cai putere ar putea dezvolta noul Panamera GTS.

Porsche se pregăteşte să aducă la Salonul Auto de la Los Angeles o premieră. Totul a fost învăluit în mister, nemţii sugerând doar că ar fi vorba despre un model complet nou. Surpriza începe să se risipească pe măsură ce ne apropiem de prima zi a salonului american.

Se pare că produsul din Stuttgart va fi o nouă declinare a modelului Panamera, coupe-ul cu patru uşi care a revitalizat vânzările Porsche. Ca şi în cazul lui Cayenne, nemţii vor să acopere distanţa mare dintre cele două versiuni Panamera S şi Panamera Turbo cu o versiune GTS.Compromisul vine să câştige clienţii care nu-şi doreau 500 de cai putere, dar nici pe cei 400 ai lui Panamera S.

Noul model dispus să adopte indicativul GTS va folosi o versiune îmbunătăţită a motorului de 4.8 litri, capabilă să ofere cu 30 de cai putere în plus. De la versiunea de top, Turbo, Panamera GTS va împrumuta modificările estetice, kitul aerodinamic şi suspensia pneumatică ceva mai coborâtă.

Pe scurt, Porsche ne va face cunoştinţă cu o versiune de 430 de cai a lui Panamera, gata să mai adune câţiva clienţi nehotărâţi.

via | carscoop

Comentarii (1)

  • Premiera Porsche de la Los Angeles va fi conceptul ce anticipeaza noul Porsche 550
    Foarte probabil, premiera ce va fi adusa de Porsche la Salonul Auto de la Los Angeles va fi cea a unui concept ( dezvoltat impreuna cu VW Group ) ce anticipeaza noul Porsche 550, model plasat in gama sub Porsche Boxster . Acest concept a fost fotografiat fara camuflaj in urma cu ceva timp ( http://www.autoblog.com/photos/porsche-boxster-s-spy-shots/med/#photo-4503408 ), insa cu mici exceptii majoritatea publicatiilor auto au crezut ca este vorba de noul Boxster . Chiar si numarul de inmatriculare sugereaza ca avem de a face cu noul Porsche 550 . Pozele spion cu noul Porsche Boxster ne arata un model cu alte guri de aerisire si un pic mai mare ( http://www.leftlanenews.com/photos/porsche-boxster-2011-picture-3.html ) . Noul Porsche 550 este asteptat sa debuteze in 2014 si desi zilele trecute CEO-ul Porsche a spus ca nu este sigur daca acest model va aparea datorita conditiilor economice, stadiul foarte avansat al conceptului si faptul ca vineri, 18 noiembrie 2011 la ultima sedinta din acest an a grupului VW se va lua decizia ca VW Group sa se foloseasca de optiunea de a cumpara si restul de 50.10 % din Porsche AG ( constructorul de masini sport ), dau mai mult ca sigur debutul acestui model in 2014 .
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru