Patru marci de top nu vin la Salonul Auto de la Detroit

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 13.11.2008
Ferrari, Land Rover, Rolls-Royce si Suzuki au anuntat ca nu vor participa la Salonul Auto de la Detroit.

Dupa ce ieri GM a anuntat ca nu va mai organiza o conferinta de presa la Salonul Auto de la Los Angeles, mai multi producatori de top au socat anuntand ca nu vor participa la Salonul Auto de la Detroit.

Asadar, Ferrari, Land Rover, Rolls-Royce si Suzuki au anuntat ca nu vor avea standuri in cadrul Salonului Auto de la Detroit, programat in luna ianuarie din 2009.

Cele patru marci auto si-au argumentat decizia spunand ca doresc sa economiseasca banii pe care i-ar investi in evenimentul care altadata reprezenta cea mai mare provocare pentru un producator auto.

Pentru un producator exclusivist, asa cum sunt Ferrari, Land Rover si Rolls-Royce, prezenta la un salon auto american reprezenta un moment propice pentru a-si face reclama printre potentialii clienti.

Via | Leftlane

Comentarii (4)

  • george
    SUZUKI E MARCA DE TOP?
    Ferrari si RR sunt de top cu adevarat. Land Rover e oarecum discutabil, mai ales daca tinem cont de noul proprietar...Dar Suzuki nu are fatada pentru astfel de eticheta...
    0 0
  • Cum poti sa spui de Suzuki ca nu are fatada.
    Vezi ca incurci merele cu perele.
    Asa cum Ferrari face masini pt oameni cu bani care vor sa-si etaleze maretia, asa Suzuki face masini cu care poti merge unde nu ajungi cu Ferrari (masini de teren) vezi renumitul Samurai.
    Asa ca gandeste de 2 ori cand faci anumite afirmatii.
    0 0
  • george
    DOUA RANDURI...SI ALEA INCOMPLETE
    @ bbb

    ...si n-ai fost in stare sa le pricepi...cu-atat mai putin articolul care se apropie deja de dimensiunile unui roman...aualeu, s-a incretit carnea pe mine...

    Ca sa folosesc reteta ta, iti recomand sa-ti aplici tie ce mi-ai sugerat tu mie dar multiplicat de cel putin 14 ori...

    Suzuki NU E MARCA DE TOP...ca despre asta era vorba...asa poate si ARO sa te duca unde Ferrari nu va putea veci pururi...chiar si Loganu` pe care-l injura cu spor unii destepti de pe-aici...cat despre renumitul Samurai, e renumit pentru tine...
    0 0
  • si ma rog...
    de ce v-ati luat de la "marci de top"? Asta e important cine e de top si cine nu? in viziunea unuia sau altuia? Important e ca la unul dintre cele mai mari evenimente auto americane patru producatori nu isi mai fac simtita prezenta datorita problemelor financiare...in fine...tara arde si baba se piaptana...tipic.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru