Peugeot 207 CC Elle, editie speciala pentru ele

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 16.06.2008
Peugeot Marea Britanie si revista Elle si-au unit fortele pentru a da nastere unei versiuni 207 CC pentru femei.

Esential

23.500 de euro costa Peugeot 207 CC Elle in Marea Britanie.

Divizia britanica a brandului Peugeot incearca sa isi extinda clientela feminina si dezvaluie o editie speciala creata dupa un parteneriat incheiat cu revista Elle. Editia speciala a primit numele revistei si a fost personalizata cu o serie de accesorii alese de cititoarele magazinului pentru femei, in urma unui concurs de design.

Elle a desemnat cele mai ingenioase concurente iar Peugeot a pus in aplicare ideile lor. Modelul sacrificat a fost decapotabila 207 CC care a primit patru pachete distincte, toate reunite sub editia speciala Elle, care combina tonalitati diferite la interior si exterior.

Femeile vor putea opta pentru Glamour Mode, care includevopsea metalica gri Thorium combinat cu tapiserie din piele neagra, Classic Couture, vopsea galbena Lacerta cu interior din piele neagra, Rock Chic, negru Diamond cu aceeasi tapiserie neagra si Urban Chic, caroserie in culoarea argintie si tapiserie din piele neagra si insertii albastre.

La interior, 207 CC Elle se individualizeaza prin materialele folosite pentru imbracarea scaunelor si panourilor portierelor, logo-ul Elle inscriptionat la nivelul pragurilor si scaunelor fata, instrumentele de bord cu insertii din fibra de carbon, cusaturile contrastante la nivelul tapiseriei si manerul schimbatorului imbracat in piele.

Optional, viitorii clienti ai editiei speciale pot opta si pentru o serie de accesorii din piele care sa se asorteze cu interiorul masinii: un breloc, un suport pentru carti de vizita, o geanta, un portofel si o servieta.

Sub capota se gaseste deja cunoscutul motor de 1.6 litri si 120 de cai putere, pretul editiei speciale pornind de la 23.500 de euro.

via | CarScoop

Taguri: 207, 207 CC, Peugeot

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru