Peugeot 207 S16, editie speciala dedicata victoriilor din IRC

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 03.02.2010
Peugeot Marea Britanie scoate pe piata din Albion seria limitata 207 S16, dedicata victoriilor lui Kris Meeke din IRC.

Peugeot a lansat oficial in Marea Britanie versiunea S16 a modelului 207. Aceasta este dedicata succesului pe care constructorul francez in are in Intercontinental Rally Challenge (IRC), competitie pe care Peugeot o domina autoritar din 2007 incoace.

Desi nu dispune de elemente tehnice noi, fiind bazat pe versiunea Sport 1.6 VTi de 120 de cai putere disponibila deja pe piata. Diferentele sunt facute insa de elementele vizuale prezente pe caroserie. Astfel, Peugeot 207 S16 dispune de o nuanta exterioara Bianca White special conceputa pentru aceasta versiune, de un kit aerodinamic RC Cup care cuprinde spoiler frontal si posterior, praguri laterale si un pseudo-difuzor spate. Jantele de 17 inch Hockenheim, grila SP Sports si geamurile fumurii completeaza estetic modelului, fiecare client avand la dispozitie o colectie de stickere speciale pe care le poate comanda optional, gratuit, pe masina.

Din pacate pentru fanii din Romania ai marcii, editia speciala 207 S16 va fi disponibila exclusiv in Marea Britanie, urmand sa fie produsa in doar 250 de exemplare inseriate.

via | motorward

Comentarii (2)

  • sergiu
    pfff
    206 s16 avea mai multi cai
    2 0
  • tomita
    kitch tuning de fabrica...pseudo difuzor si plasa aia cromata de toata jena pe motorisca stock de 120cp...
    cine sa dea banii pe asa ceva?vopsea alba speciala. intr-adevar nu e mata ci metalizata. lol, colantezi un 207 standard mult mai misto cu autocolanta de calitate si gata. nu tre sa cumperi de la ei un nimic in plus doar de dragul victoriilor din irc
    ar trebui beietii nostrii din uk sa isi faca o firma de contrafacut serii din astea limitate. adica de facut fara licenta pug, dar la aceeasi calitate
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru