Peugeot 308 CC spionat in sudul Frantei

De Catalin Dinu
Publicat Marti, 17.06.2008
Versiunea coupe-cabrio a compactului Peugeot 308 este pregatita intens de inginerii francezilor pentru a fi lansata.

Peugeot pregateste versiunea coupe-cabrio a compactului 308, care urmeaza sa fie comercializata incepand din primavara anului viitor. Un prototip Peugeot 308 CC camuflat complet a fost surprins de fotografiile-spion in timpul testelor din sudul Frantei. Inginerii celor de la Peugeot au ascuns bine caroseria noului model pe durata testelor de strada efectuate in conditii climatice cu temperaturi ridicate.

Dimensiunile caroseriei coupe-cabrio au putut fi apreciate ca fiind aproximativ identice cu cele ale versiunii hatchback cu cinci usi. De asemenea, Peugeot 308 CC va imprumuta designul partiilor frontale si posterioare de la modelul clasic al compactului francez. Dupa cum ne-a obisnuit, producatorul francez va construi varianta cabrio a lui 308 cu acoperis retractabil din material dur fractionabil in doua parti.

Motorizarile lui Peugeot 308 CC vor fi imprumutate in totalitate de la versiunea clasica. In schimb, anumite surse sustin ca Peugeot planuieste sa introduca pe noul model cabrio un sistem de propulsie hibrid.

Daca acest lucru s-ar concretiza si noua versiune va ajnge sa fie comercializata, aceasta ar deveni primul model hibrid scos la vanzare de Peugeot. Se cunoaste faptul ca inginerii francezilor de la PSA pregatesc pentru modelele compacte - Peugeot 308 si Citroen C4 - o propulsie hibrida-diesel.

Via | Caradisiac

Taguri: 308, 308 CC, C4, Citroen, Peugeot

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru