Peugeot a lansat 207 Special Edition împreună cu Nokia

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 05.11.2010
Peugeot oferă publicului o versiune nouă a modelului 207, botezată Special Edition. Modelul este rodul unei colaborări cu Nokia şi vine echipat cu telefonul X6.

Peugeot încearcă să readucă publicul în gama 207 cu o versiune nouă a modelului, botezată Special Edition, care vine să înlocuiască Milessim 200, introdus pentru a celebra cei 200 de ani de existenţă împliniţi de constructorul francez.

La nivel exterior Special Edition aduce cu sine culori personalizate pentru carcasa oglinzilor, pentru ornamentul stâlpului central, pentru praguri şi pentru partea posterioară. La interior nuanţele roşu, carbon şi aluminiu pot fi comandate pentru a personaliza gurile de ventilaţie.

Ediţia specială va fi disponibilă împreună cu motorizările pe benzină 1.4 de 75 de cai şi 1.4 VTi de 85 de cai, precum şi alături de dieselurile 1.4 HDi de 70 de cai şi 1.6 HDi de 93 de cai.

Lista opţionalelor include şase airbaguri, sistem ESP, jante din aliaj, climatizare manuală, proiectoare de ceaţă, un pachet exterior special, conectivitate Bluetooth, sistem audio cu MP3, comenzi pe volan şi bineînţeles USB.

Alături de acestea, Peugeot va oferi şi un telefon Nokia X6 de 8 GB, cu suport de fixare şi un pachet de hărţi pentru navigaţie. 

via | autoblog

Comentarii (4)

  • idiot
    Rosu ala nu are niciun pic de sens . E complet idiot pus
    3 2
  • Nokia+Peugeot
    @alex.c: mare dreptate ai
    2 0
  • vedeti ca si Dacia face la fel
    Ma duc sa-mi iau un Nokia x6 maine ca se da la pachet cu un 207+ incarcator. De ce? P t. ca peste 3 ani o sa iau mai mult pe telefon decat pe 207.
    1 0
  • Tiganie de masina... nokia o firma care isi pierde in ultimii ani o mare parte din clienti.. peugeot tot la fel deci.... ce sa zic.. surori de suferinta cele 2 firme... Ar fi ideal peugeot sa scoata si ei masini care nu doar 3 ani de cand sunt scoata sa aiba design super si dupa aia sa se plictiseasca lumea de ele ci sa aiba design super 10-20 de ani... orice masina care au scoso a avut design frumos 3 ani dupaia designul ala nu a mai rezistat timpului... parca e design najpa... rasuflat... pe cand firmele concurente au design mult ai frumos la masini care dainuie mult mai mult timp decat cei de la peugeot.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru