Peugeot Design cauta urmasul lui Flux

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 21.08.2008
Concursul Peugeot Design, aflat la a V-a editie, va alege urmasul lui Flux din 29 de proiecte finaliste.

Esential

2500 deproiecte au participat anul acesta la concursul Peugeot Design.

In luna aprilie a acestui an, in cadrul Salonului Auto de la Beijing, Peugeot a demarat inca o data celebrul sau concurs de design, castigat anul trecut de tanarul roman Mihai Panaitescu si conceptul sau Flux.

Si in 2008, Peugeot incearca sa gaseasca un succesor pentru Flux, concursul de design intrand deja in ultima faza, cea de jurizare. La editia de anul acesta a concursului Peugeot Design s-au inscris peste 2500 de proiecte cu o foarte mare acoperire internationala, participantii provenind din 95 de tari.

Aceasta editie a fost patronata de ideea crearii unui vehicul Peugeot al metropolei de maine. Conceptul ar urma sa fie ideal pentru marile aglomerari urbane si sa inglobeze toate valorile secolului 21. Proiectele propuse trebuie sa promoveze un design cat mai futurist dar si sa respecte patru criterii specifice societatii viitorului: protejarea mediului, armonie sociala, mobilitate interactiva si eficienta economica.

Incepand cu 15 august, timp de o luna, publicul din intreaga lume poate vota cele 30 de proiecte finaliste.

Peugeot promite celor mai norocosi votanti 20 de console XBox 360.

via | Peugeot

Taguri: Flux, Peugeot

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru