Peugeot planuieste varianta decapotabila a modelului RCZ

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 05.09.2009
Francezii de la Peugeot intentioneaza sa lanseze si o versiune decapotabila a modelului RCZ. Aceasta va rivaliza cu deja cunoscutul Audi TT roadster.

Odata cu lansarea modelului RCZ, in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, cei de la Peugeot pregatesc asaltul asupra modelului Audi TT. Pentru ca batalia sa fie una corecta, francezii planuiesc deja constructia unui RCZ decapotabil. Tinta acestui model este Audi TT roadster, francezii intentionand sa depaseasca vanzarile germanilor pe acest segment.

Oficialii francezi au facut un studiu de piata si au ajuns la concluzia ca 80% din viitorii clienti care vor achizitiona un RCZ, vor fi barbati, iar o versiune decapotabila a acestui model nu va fi exclusa. In ceea ce priveste arhitectura plafonului, cei de la Peugeot isi indreapta privirile catre structura acoperisului modelului Porsche 911. Daca vor fura ideea de rabatare a nemtilor, Peugeot ar putea da o adevarata lovitura de imagine rivalului Audi TT.

Marjorie Lhullier, sefa departamentului de productie din cadrul Peugeot a declarat: “Ar fi fantastic daca am putea realiza un acoperis pentru RCZ asemanator cu cel al lui Porsche 911.”.

via | autocar

Comentarii (2)

  • frumos viseaza astia de la peugeot , vor sa le fure clientela nemtilor cu o inventie celor de la porche , care sunt tot nemti , in loc sa fure tehnologie care sa le faca masinile mai fiabile ei fura turele , de asta masinile lor sunt cum sunt
    1 1
  • Catalin
    biet copilas...
    Te ineaca ciuda, puiut ? Nu-i nimic, cand o sa cresti mare o sa intelegi. Pana atunci, nu plange, nu plange...
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru