Peugeot va construi viitorul 3008 in Rusia

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 07.10.2008
Peugeot va produce viitorul crossover 3008, anticipat inca de la Paris, la o uzina de langa Moscova.

Peugeot si-a facut bine temele pentru Salonul Auto de la Paris, francezii dezvaluind publicului doua concepte foarte importante pentru imaginea brandului francez. Unul dintre ele a fost Prologue 3008, care anticipeaza un viitor model crossover in gama Peugeot, capabil sa combine elementele unui SUV cu cele ale unui MPV.

Potrivit unor informatii recente, francezii intentioneaza sa produca viitorul model de serie, derivat din conceptul expus la Paris, in cadrul unei uzine ce va fi cladita impreuna cu Mitsubishi in Rusia. Fabrica va fi detinuta in proportie de 70% de Peugeot si in proportie de 30% de Mitsubishi, locatia sa fiind stabilita la Kaluga, la 180 de kilometri sud-vest de Moscova.

Potrivit primelor informatii, uzina va incepe sa fie operationala abia la inceputul lui 2011, an in care va putea produce in total 160.000 de unitati. Dintre acestea, 110.000 de unitati vor fi reprezentate de un model de clasa C in timp ce restul de 50.000 de exemplare vor fi ale unui crossover. Peugeot se asteapta ca uzina sa isi mareasca intreaga capacitate de productie pana la 300.000 de unitati.

Taguri: 3008, Peugeot

Comentarii (3)

  • eu insumi
    Peugeot 300000000000000008
    Urate masini pot sa faca astia de la peugoet, numai zambaretze. Toate sunt la fel, bueaaaaaa
    0 0
  • Tu insuti
    Sunt superbe, termina-te :D
    0 0
  • bubuianu
    peugeot - citroen - renault
    jegurile astea de frantzuji, au uitat ca suntem sora lor mai mica ca suntem francofoni ???? ce chilu meu cauta sa produca in rusia ? De ce nu fac fabrica la noi ???? ALOOOO, ministeru afacerilor externe , ce pazeste romania ? doar detasari si trimiteri la post - vacante prelungite pt functionari pe banii tarii si ei ce beneficiu aduc ??????
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru