Piloti de top pentru Mitsubishi in Dakar

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 29.11.2007
Stephane Peterhansel, Hiroshi Masuoka, Nani Roma si Luc Alphand sunt pilotii Mitsubishi in Dakar 2008.

Esential

9273 de kilometri va avea Dakar 2008.
5 este numarul tarilor pe care le va traversa raliul din 2008: Portugalia, Spania, Maroc, Mauritania si Senegal.

Mitsubishi, cel mai premiat constructor din istoria Raliului Dakar (12 victorii in cele 25 de editii de pana acum) este gata sa se lanseze intr-un nou start al rally-raid-ului african. In 2008, evenimentul va incepe in 5 ianuarie in Lisabona, concurentii urmand sa parcurga 9273 de kilometri pana Dakar (20 ianuarie).

Mitubishi, campionii ultimilor sapte ani, se vor alinia la start cu patru exemplare Pajero Evolutions. Pilotii care vor incerca sa duca modelele japoneze la finish vor fi japonezul Hiroshi Masuoka (castigator in Dakar in 2002 si 2003), Stephane Peterhansel (campionul en-titre si septuplu castigator atat la moto cat si la auto), Luc Alphand (victorios in 2006) si Joan Nani Roma (castigator al categoriei moto in 2004).

Raliul Lisabona-Dakar va fi prezentat extensiv, cu stiri si fotografii zilnice, intr-o sectiune speciala, de catre Automarket. Urmariti-ne in perioada 1-20 ianuarie!

Taguri: Dakar, Mitsubishi

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru