Pininfarina face model bazat pe Rolls-Royce

De Catalin Dinu
Publicat Miercuri, 25.06.2008
Pininfarina a prezentat oficial teaser-ul modelului bazat pe Rolls-Royce Drophead Coupe, inca in stadiu de proiect.

Pininfarina a prezentat oficial primul teaser al noului coupe ultra-luxos aflat inca in stadiu de dezvoltare. Noul proiect al casei italiene de design se numeste “Pininfarina Hyperion” si reprezinta un model cabrio bazat pe Rolls Royce Drophead Coupe.

Ineditul automobil este comandat de un colectionar privat a carui identitate nu se cunoaste inca si este construit ca un omagiu pentru primele modele Rolls Royce produse. Pininfarina Hyperion va fi dezvaluit in premiera in august la Concursul de Eleganta Pebble Beach din Monterey, California. De asemenea, modelul va fi expus in toamna la Salonul Auto de la Paris alaturi mult asteptatul prototip electric Pininfarina.

Nu este prima data cand designerii italienilor construiesc un model unicat. Anul trecut, Pininfarina a prezentat supercarul Ferrari P4/5 bazat pe celebrul model Enzo, exemplarul fiind destinat colectionarului James Glickenhaus.

Via | Motor Authority

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru