Playmate-ul anului 2007 isi vinde Mini-ul pentru 35.000 dolari

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 12.03.2009
Sara Jean Underwood, Playmate-ul anului, a publicat pe internet un anunt de vanzare al masinii sale pentru o suma exagerata, doar pentru ca vehiculul a apartinut unei celebritati.

Playmate-ul anului vinde masina primita cadou de la Playboy in anul 2007. Sara Jean Underwood vinde un MINI Cooper S Convertible contra sumei de 34.999 dolari. Potrivit anutului sau, modelul vinde masina pentru ca s-a mutat inapoi in Oregon si nu mai are nevoie de acesta.

Pretul ridicat al acestei masini este motivat prin faptul ca aceasta a fost detinuta si condusa de o celebritate. Cu toate acestea, Mini-ul are numai 20.800 kilometri parcursi in 2 ani si este echipat cu numeroase dotari. Din nefericire pentru vedeta Playboy, aceasta nu justifica pretul exagerat al masinii sale. Ramane de vazut daca Sara Jean Underwood a speculat corect celebritatea sa in momentul in care a stabilit pretul de vanzare al masinii sale.

Via | Globalmotors

Comentarii (4)

  • Datator cu parerea
    pret
    Poate se ofera si ea cu masina in limita a 100.000 Km sau 1 an ..asa s-ar mai explica :-P
    0 0
  • e nebuna
    La banii astia o iei cu tot cu masina si o legi de patf90f.
    0 0
  • Pachet
    Poate vinde un pachet mai "generos" in bani aia.
    0 0
  • numai are bani de calogene?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru