Politia din Bavaria testeaza un BMW X3 de interventie

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 03.05.2010
BMW le-a acordat politistilor bavarezi sansa de a testa un exemplar X3 dotat special pentru interventie. Miza: oamenii legii isi vor reinnoi in scurt timp lotul de masini de politie.

In timp ce politistii din intreaga lume se lauda cu modele super rapide de interventie, politia din Munchen ne arata fata ceva mai practica a unui vehicul de interventie. BMW le-a acordat oamenilor de ordine bavarezi sansa de a testa pentru cateva luni un exemplar X3 pregatit special pentru interventii, urmand ca acestia sa comande un lot complet de masini daca resultatul testului ii va multumi.

Modelul testat de politistii din Bavaria este un diesel cu sase cilindri care dezvolta 218 CP si care dispune de clasicul xDrive, sistemul de tractiune integrala brevetat de BMW.

Evident, modelul aflat deocamdata in teste este echipat cu toate elementele tehnologice necesare pentru ca politistii sa-si faca datoria, LED-urile care vor juca rol de semnale luminoase fiind "ascunse" intre liniile clasice ale lui BMW X3.

via | Carscoop

Comentarii (8)

  • valentin
    ?
    pai nu comanda Duster ? :)
    11 3
  • Victor
    X-3
    Interventie pe naiba daca au astia o interventie undeva in afara carosabilului raman impotmoliti si atunci sa i vezi cum o iau pe langa masina cu X3 iu lu peste
    4 8
  • @valentin
    si-or fi adus aminte de loganurile de 60000 de euro si poate s-au gandit ca dusterul complet echipat este vreo 100000 . si au ales o marca de-a lor. ce-ar fi fost ca politia rutiera romana sa nu bage noile radare pe logan?
    3 0
  • andr3i
    cu siguranta X3-u asta echipat costa mai putin decat loganu nostru de 70 mii de euro.

    da se compara loganu cu X3...:)):)), loganu a oferit cea mai buna "oferta" la licitatie...:)):)).
    2 0
  • Nemtii au cu ce...

    Daca le reuseste nu m-as mira sa vedem si pe lanoi niste ministeriabili dispusi sa demonstreze ca avem nevoie de ele. Si asa in diverse brigazi de SPP sau alti colonaci oficiali se regasesc seria 3 si seria 5 special echipate.

    Cum BMW in Romania deja are obisnuinta lucrului cu autoritatile din Guvern de la motociclete chiar cred ca nu suntem departe.

    Ati uitat ca pe la Jandarmi (parca, nu mai stiu exact daca la aceasta institutie) au Subaru Forrester? Credeti ca alea sunt foarte ieftine? Si oricum, la cat consuma, nu mai conteaza cat a costat initial masina...
    2 0
  • BMW
    E si normal ca o marca care e lider in Bayern .
    Sa conduca o masina Bayer Motor Werke (BMW).
    Uzina de motoare din Bavaria .
    3 3
  • andr3i
    vezi k iar ei viteza, bmw e doar una din masinile lor.
    in Germania sunt masini de politie mai toate marcile incepand de la opel, vw, bmw, pana la mercedes.
    0 0
  • @adr3i
    @andr3i
    Tu ai fost in germania ?
    Eu am fost si nu e chiar asa .
    De exemplu in Stuttgart (Baden Wurtemberg) Politia e dotata in mare masura cu VITO.
    In Bayern 90% sunt BMW-uri.
    Fiecare LAND cu masinele lui.
    Din pacate pentru AUDI in BAYERN lupta e castigata de BMW.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru