Poliţia din India prinde şoferii indisciplinaţi prin Facebook

De Cornel Șocariciu
Publicat Joi, 05.08.2010
Şoferii indisciplinaţi din New Delhi primesc amenzi de circulaţie pe baza unor fotografii trimise de localnici pe contul de Facebook al Poliţiei.

New Delhi, capitala Indiei, este cunoscută pentru traficul infernal şi pentru şoferii indisciplinaţi. Poliţia locală a găsit o soluţie pe cât de inedită, pe atât de eficientă pentru calmarea şoferilor indisciplinaţi din trafic. Aceştia au creat un cont pe reţeaua socială Facebook, iar persoanele care deţin fotografii cu şoferi care încalcă legea au fost rugaţi să le încarce pentru a-i putea pedepsi pe făptaşi aşa cum se cuvine.

Până acum, poliţiştii din capitala Indiei au trimis 665 de amenzi mulţumită fotografiilor primite de la localnici prin intermediul contului de Facebook. Organele legii din New Delhi au admis că ar putea exista unele probleme legate de confidenţialitate, însă până acum sistemul funcţionează de minune.

Via | NY Times

Comentarii (3)

  • BogdanD
    militant pt bunl simt
    vai ce bine ar prinde si la noi
    5 0
  • face blooke
    paraciosii!!!
    0 2
  • bun tare
    daaa
    ce as para si eu cativa care te calca pe trecerea de pietoni pe verde (pt pietoni) sau care depasesc coloana
    sau care cloxoneaza ca retardatii
    cred ca mai gasim exemple
    sa se ridice cateva mii de permise sa vezi ce frumos o sa se circule dupa aia ;)
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru