Porsche a dezvaluit noul Cayenne GTS Porsche Design Edition 3

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 25.03.2009
Porsche si-a marit gama de modele cu noul Cayenne GTS Design Edition 3, inspirat de succesul lui Cayman S Porsche Edition 1 si Boxster S Porsche Design Edition 2.

Porsche a lansat o editie limitata a SUV-ului sau, pe care a denumit-o Cayenne GTS Porsche Design Edition 3. Aceasta versiune face parte din noua linie inovativa de design initiata de modelele Cayman S si Boxster S. Noua versiune speciala a acestui model vine cu o noua nuanta de vopsea care este pusa in valoare de un set de dungi laterale care subliniaza apartenenta acestui model. Pe langa noua vopsea, Cayenne GTS a primit o serie de accesorii speciale.

Cayenne GTS a primit si un set de jante SportPlus de 21 de inch, care au fost vopsite in aceeasi culoare cu exteriorul acestui model. In standard, modelul este echipat cu faruri cu bi-xenon, geamuri fumurii spate si badge-uri speciale "Cayenne GTS". Interiorul acestui model este imbracat in piele neagra cu accente rosii la nivelul bordului si pragurilor. Perfromantele modelului au ramas neschimbate, motorul V8 de 4.8 litri dezvoltand 405 CP si 400 Nm. Aceste cifre ii permit modelului sa accelereze de la 0 la 100 km/h in 6.5 secunde si sa atinga o viteza maxima de 251 km/h.

La fel ca orice model Porsche Design Edition, Cayenne GTS este oferit alaturi de accesorii unicate de la Porsche Design.

In cazul acestui model, clientii vor primi un ceas P'6612, care are o carcasa din titaniu ce are un diametru de 42 milimetri. Pe langa ceasul Porsche, clientii lui Cayenne GTS primesc si trei trollere de dimensiuni diferite, precum si o servieta, pentru a fi gata oricand de o calatorie de afaceri. Noul Cayenne GTS Porsche Design Edition 3 va fi disponibil pe piata incepand cu luna aprilie, iar pretul versiunii care include si accesoriile mentionate mai sus este de 94.344 euro, inclusiv TVA.

Via | 4wheelsnews

Comentarii (6)

  • volan
    Unul din cele mai urate volane (la banii aia).
    0 0
  • cand ma gandesc ca un renault megane f1 team il spulbera la orice capitol ma apuca rasu
    0 0
  • catalin
    raspa
    ce masina de frustrati ,au luat-o razna astia,si cica e o special edition,luati-va un design-er acatarii
    0 0
  • O fie ea Porsche
    Da urat mai e...mai ales spatele. Nota 3 din 10.
    0 0
  • radu s.
    Cayenne GTS
    dragilor, criticati cat vreti voi. acest model este destinat mai mult cunoscatorilor porsche, si are ca public tinta pe cei care au familie.
    pentru rebelii din voi este probabil 910,911. Ca si o paranteza, designul este super ok iar masina se incadreaza in liniile clasei din care face parte. aruncati un ochi la audi, toyota, suzuki. detin un second edition, si se merita, nu este masina de curse, este mai mult masina de familie. cred ca doriti superviteza la craterele romanesti, pacat de banii care ii dati in acest caz doar ca sa va afisati cu cine stie ce masina

    tind sa cred, ca voi sunteti bagatorii de seama de la tot ce se scrie aici.
    0 0
  • porsche e porsche
    superb, linie porsche, look agresiv, masina ce se impune prin detalii, masina pentru aproape toate drumurile, adevarat ca trebuie sa fii un familist, ca doar nu iti cumperi asa bijuterie sa atragi siliconate. sper ca in viitor sa fiu si eu proprietar de Porsche.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru