Porsche ar putea prezenta la Detroit un 918 Spyder pentru circuit

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 03.01.2011
Standul Porsche, pregătit pentru Salonul Auto de la Detroit, ar putea găzdui debutul mondial al unui 918 Spyder pregătit pentru circuit. Modelul ar urma să anticipeze viitoarea versiune de serie.

Continuă seria speculaţiilor privind surpriza pregătită de Porsche pentru ediţia de anul acesta a Salonului Auto de la Detroit. După ce s-a vorbit despre un frate mai mic al lui Cayenne şi despre un urmaş al lui 928, derivat din actualul Panamera, surse neoficiale înaintează noi supoziţii.

Standul constructorului din Stuttgart ar putea expune publicului varianta pentru circuit a prototipului 918 Spyder, prezentat anul trecut în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Varianta înaintată de presa internaţională pare destul de plauzibilă, având în vedere intenţiile Porsche de a se prezenta în cadrul Cursei de 24 de ore de la Nurburgring.

Debutul versiunii de circuit ar urma să pregătească terenul pentru un eventual model de serie, omologat. Sub capotă se va regăsi o variantă modificată intens a trenului de propulsie hibrid, capabilă să facă faţă uneia dintre cele mai importante competiţii din motorsport. 

via | autoblog

Comentarii (1)

  • fantastic departamentul de marketing al Porsche - au creat o "neliniste" in ceea ce priveste "noul" porsche :)

    personal cred ca va fi un model de strada .... un 918 de circuit nu prea ar avea nevoie de o asemenea campanie de marketing.
    2 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru