Porsche Design a creat un calendar de un milion de dolari

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 21.09.2010
Casa de modă Porsche Design a creat un advent calendar de un milion de dolari. Acesta îi va face posesorului câte un cadou în primele 24 de zile ale lunii decembrie.

Porsche Design a realizat un calendar special care costă un milion de dolari. Calendarul respectiv are 1.75 metri înălţime şi va fi produs în doar cinci exemplare. Fiecare continent va primi câte un advent calendar special, toate acestea fiind construite din aluminiu polişat. Posesorul unui asemenea calendar va avea parte de o supriză specială în fiecare zi a lunii decembrie până în data de 24. Fiecare zi are propria sa căsuţă dedicată, care poate fi accesată doar în data respectivă şi oferă un cadou.

În data de 24 decembrie, fiecare dintre calendarele Porsche Design îi va face posesorului său un cadou special. Cadoul respectiv va consta fie într-un ceas P6910, o bucătărie Porsche Design P7340 şi un yacht RFF28. Printre celelalte cadouri putem enumera o pereche de ochelari Porsche Design din aur, elemente de scris, butoni şi adidaşi Porsche Design Bounce S2.

În mod tradiţional, un advent calendar îi oferea posesorului 30 de căsuţe umplute cu ciocolată. Fiecare căsuţă va fi desfăcută în ziua respectivă, iar sub bucata de ciocolată este scrisă o mică povestire.

Cei de la Porsche au dus acest concept la extrem, înlocuind ciocolata cu accesorii de lux şi construind calendarul din aluminiu.

Via | LeBlogAuto 

Comentarii (2)

  • cola vs pepsi........
    vai vai......
    cred ca Porsche Design ar trebui sa creeze si niste scutece pt bebelosi.
    si cred ca ar fi bine sa mai faca si sticlutze pt. laptic......
    30% din populatia mapamondului moare de foame si alti imbecili(nu dau nume)creeaza ceasuri cu diamante si calendare de milioane de euro........
    sfarsitu este pe aproape.......
    6 4
  • porsche design a creat o piatra de 10.000.000 euro... prost nu e ala care cere, prost e ala care da :)
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru