Porsche Design lanseaza ceasul P6780 Diver

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 27.03.2010
Porsche Design a lansat dupa 27 de ani cel de-al doilea ceas destinat scufundatorilor. Acesta poarta denumirea de P6780 Diver si va fi lansat in aceasta vara.

Asa cum ne-au obisnuit pana acum, cei de la Porsche Design vor da tonul, si in aceasta vara, in ceea ce priveste accesoriile. De aceasta data, germanii au pregatit o mica surpriza pentru iubitorii innotului, si anume au creat un ceas care poate sa reziste la o adancime de 1.000 m. Modelul a fost botezat P6780 Diver si este alcatuit din trei parti principale.

Una dintre acestea o reprezinta carcasa din otel inoxidabil care este inconjurata de o bratara din titan ce are ca rol protejarea mecanismului impotriva socurilor. Ceasul are la interior un mecanism automat ETA 2892-A2. P6780 Diver este cel de-al doilea model produs de Porsche Design destinat scufundatorilor, primul dintre aceastea, Ocean 2000, fiind conceput de Ferdinand Alexander Porsche in 1983.

Porsche Design este un brand de lux infiintat in anul 1972 de Ferdinand Alexander Porsche, fiind considerat inca de atunci un jucator de top pe piata accesoriilor.

Via | autoblog

Comentarii (1)

  • Superb caeas ! Banuiesc ca si pretul este pe masura !!!
    9 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru