Porsche Design va lansa o gama de accesorii Panamera

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 26.06.2009
Porsche Design a creat un set de accesorii pentru a sarbatori lansarea modelului Panamera. Printre elementele disponibile se regasesc un set de genti de voiaj si o colectie de ceasuri.

Porsche Design a creat un set de genti de voiaj create in cinstea modelului Porsche Panamera. Acestea sunt construite pe un cadru din aluminiu si au carcasa din policarbonat. Porsche Design ofera trei modele diferite de genti, care sunt disponibile in diverse modele, toate vopsite in culorile exterioare oferite si pentru automobilele Porsche.

Colectia Porsche Design pentru Panamera a primit si un set de ceasuri, disponibile in nuante de negru sau maro, precum si diverse haine. Printre ceasurile disponibile putem enumera si Cronograph Panamera si Chronograph Panamera Turbo. Noua colectie Porsche Design va fi lansata odata cu modelul Panamera, in data de 12 septembrie 2009.

Via | MotorAuthority

Comentarii (2)

  • porsche
    Tare misto porsche panarama asta...panamera pardon.Mai ales cu accesorile astea ce sunt de nelipsit chiar daca costa de 10 ori mai mult.
    2 6
  • daca scria youngtzang pe ele tot aia era
    slab designul
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru