Porsche lanseaza Cayenne S Transsyberia

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 08.09.2008
Porsche a pregatit in varianta de serie modelul Cayenne S Transsyberia, castigator in Raliul Transsiberian.

Esential

7000 de km masoara Raliul Transsiberia (Moscova-Ulan Bator).

Porsche a facut spectacol in Raliul Transsiberian, unde a castigat atat in 2007 cat si in 2008.

Succesul modelului Cayenne in competitia de 7000 km, organizata intre Moscova si Ulan Bator, a determinat Porsche sa lanseze o editie limitata de serie.

Noul model Porsche Cayenne S Transsyberia va fi lansat in prima jumatate a anului viitor, atat in Europa cat si in Statele Unite ale Americii. Cayenne S Transsyberia va dispune de unitatea V8 de 4.8 litri natural aspirat cu 405 CP, existent pe actualul Cayenne GTS.

Edita Transsyberia va primi in plus transmisia automata cu 6 trepte Tiptronic S. De asemenea, Cayenne S Transsyberia va dispune de suspensie pneumatica si Porsche Active Suspension Management (PASM).

Noua versiune a SUV-ului german va fi valabila in patru nuante de caroserie: Negru, argintiu metalic, negru cu accente de gri si gri cu accente de argintiu.

Nu puteau lipsi blocurile de lumini off-road, amplasate pe acoperis, si emblema „Cayenne S Transsyberia” pe usile laterale.

Via | Porsche

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru