Porsche lansează ceasul aniversar Dashboard Le Mans 1970

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 18.07.2010
Porsche a lansat ceasul P´6612 Dashboard Le Mans 1970 cu ocazia împlinirii a 40 de ani de la prima victorie a constructorului german în cadrul cursei de la Le Mans.

Esential

917 exemplare ale ceasului Dashboard Le Mans 1970 vor fi produse

Cu ocazia împlinirii celor 40 de ani de la prima victorie Porsche în cadrul cursei de la Le Mans, constructorul din Stuttgart a creat un ceas aniversar botezat P´6612 Dashboard Le Mans 1970. Cronograful va fi produs în 917 exemplare şi va fi disponibil începând cu luna septembrie a acestui an. Ceasul dispune de un cadran rotund de culoare neagră care contrastează cu cifrele inscripţionate cu alb. Alte trei minicadrane sunt încastrate şi indică diferite funcţii.

Liniile care precizează ora şi minutul sunt vopsite tot în alb şi negru, în timp ce linia secundarului este de culoare roşie. Carcasa cronografului este din titan, iar pe spatele acesteia este inscripţionat numărul exemplarului şi cuvintele "Winner Le Mans 1970" împreună cu numărul şasiului maşinii câştigătoare. Inima lui Dashboard Le Mans 1970 este reprezentată de un mecanism automat ETA 2894-A2 care oferă o autonomie de 42 de ore.

Brăţara acestui ceas este fabricată din piele şi dispune de cusături de culoare roşie.

În plus, aceasta a fost perforată pentru a aminti de spiţele volanului modelului Porsche 917 K. O dată cu achiziţionarea acestui ceas, clienţii vor primi şi o carte semnată de Hans Herrmann şi Richard Attwood, piloţii care au câştigat în 1970, alături de o machetă a modelului 917 K.

Via | Porsche

Comentarii (4)

  • oameni care cumpara prosti......
    ce legatura stransa au ceasurile si accesoriile in ziua de azi cu masinile......
    poate peste 50-60 de ani Porsche nu va mai fabrica masini,in schimb poate va fabrica frigidere cu inchidere centralizata si alarma care sai atentioneze pe parinti ca copilu lor de doar cativa anisori sa repezit sa bea o 'cola' sau sa se racoreasca cu o bere rece .....
    toate acestea doar sa aniverseze masinile din ziua de azi.........
    1 8
  • @tzenu
    un porsche(mercedes,bmw .....) nu e numai o masina, reprezinta un stil de viata asa ca producatorii iti pun la dispozitie articole care sa se incadreze in stilul unei astfel de masini. nu sunt facute de porsche ci doar designul si materialele sunt in concordanta cu marca. asa ca nu va mai intrebati de ce producatorii pun la vanzare astfel de accesorii.
    5 0
  • ...acuma ...sincer si mie mi se pare ca totul pute a comert...ma in lumea asta nu se mai stie cum sa se stoarca bani...pai asa mai vine unu cu un accesoriu la ceas apoi unu cu un accesoriu la accesoriu de la ceas si in final...acadea...accesoriu la porsche...sau la ce vreti voi merc,bmw audy sau...stiu eu....?in 2030 imi cumpar un set marca porschece include:masina 2 ceasuri 2 perechi adidasi,4tricouri si bonus 2 inghetate de vanilie...
    @b76...da ce baieti de treaba si atenti cu stilul unora de viata sunt producatorii astia...
    1 7
  • @baietii intrigati
    Este vorba de porsche design (casa de design nu producatorul de automobile), iar parerea mea e ca au niste produse foarte frumoase si de bun gust. E adevarat unele au un pret cam exagerat. Dar sincer oamenii aia chiar se pricep in cea ce fac.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru