Salonul Auto de la Geneva 2018

Porsche Mission E Cross Turismo: concept electric cu peste 600 CP și cu abilități în off-road

Publicat Marti, 06.03.2018
de Cornel Șocariciu
Comenteaza 1
Porsche Mission E Cross Turismo: concept electric cu peste 600 CP și cu abilități în off-road - Poza 1
Porsche Mission E Cross Turismo: concept electric cu peste 600 CP și cu abilități în off-road - Poza 2
Porsche Mission E Cross Turismo: concept electric cu peste 600 CP și cu abilități în off-road - Poza 3
Porsche Mission E Cross Turismo: concept electric cu peste 600 CP și cu abilități în off-road - Poza 4
Porsche Mission E Cross Turismo: concept electric cu peste 600 CP și cu abilități în off-road - Poza 5
Porsche Mission E Cross Turismo: concept electric cu peste 600 CP și cu abilități în off-road - Poza 6
Porsche Mission E Cross Turismo: concept electric cu peste 600 CP și cu abilități în off-road - Poza 7
Porsche Mission E Cross Turismo: concept electric cu peste 600 CP și cu abilități în off-road - Poza 8
Porsche Mission E Cross Turismo: concept electric cu peste 600 CP și cu abilități în off-road - Poza 9
Porsche Mission E Cross Turismo: concept electric cu peste 600 CP și cu abilități în off-road - Poza 10
Porsche a prezentat noul Mission E Cross Turismo. Conceptul electric gândit de nemți oferă peste 600 de cai putere și promite abilități în off-road. Autonomia anunțată este de peste 500 de kilometri.

La începutul anului, Porsche a anunțat că dublează investițiile pentru mașini electrice la 6 miliarde de euro. În același timp, reprezentanții constructorului german au anunțat că vom vedea mai multe versiuni pentru Mission E.

Cu ocazia Salonului Auto de la Geneva, Porsche a prezentat conceptul Mission E Cross Turismo, un prototip gândit și pentru mici escapade în off-road. Conceptul gândit de constructorul german oferă o gardă la sol mai mare comparativ cu prototipul Mission E lansat în 2015, dar și o serie de protecții suplimentare.

Mission E Cross Turismo are o lungime de 4.95 metri, lățimea măsoară 1.99 metri, iar jantele de 20 de inch au un design special. Noul concept a fost gândit pentru cei cu un stil de viață activ, iar acest lucru se reflectă și la nivelul habitaclului: scaune sport, ecrane tactile care înlocuiesc butoanele fizice, elemente acoperite cu piele de înaltă calitate și linii simple la nivelul bordului. În același timp, Porsche introduce și tehnologia Eye-Tracking Control.

O cameră video amplasată în oglinda centrală monitorizează mișcările ochilor șoferului. Instrumentarul de bord este alcături din trei ceasuri, iar în funcție de privirea șoferului, sistemul aduce în prim-plan informația dorită.

Conceptul electric Porsche Mission E Cross Turismo oferă peste 600 de cai putere și poate accelera de la 0 la 100 km/h în mai puțin de 3.5 secunde. Resursele sunt transmise ambelor punți, iar bateria promite o autonomie de peste 500 de kilometri. Mai mult decât atât, Mission E Cross Turismo integrează și un sistem de încărcare rapidă. Astfel, în 15 minute, bateria va ajunge la 80% din capacitatea maximă.


Comentarii (1)

  • someone
    cica acest model e pentru oameni cu " un stil de viata activ" . asta inseamna ca modelul de baza, mission-e, e pentru sedentari? cum suna un porsche de 600 cai pt sedentari? :))
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru