Porsche Panamera a fost premiat de jurnalistii francezi cu distinctia Masina Anului

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 22.03.2010
Porsche Panamera a primit inca o distinctie din partea jurnalistilor, de data aceasta fiind vorba de premiul "Masina Anului", acordat de Asociatia Franceza a Presei Auto.

Porsche Panamera a primit distinctia "Masina Anului" din partea Asociatiei Franceze a Presei Auto. Premiul a fost ridicat de Felix Brautigam, seful consiliului de administratie al diviziei Porsche din Franta, iar decernarea a fost efectuata de Denis Astagneau, presedintele AFPA ( Asociatia Franceza a Presei Auto).

Porsche Panamera a debutat pe piata in luna septembrie, iar modelul a fost deja vandut in peste 10.000 de exemplare. Fabrica Porsche din Leipzig sarbatorea in urma cu trei luni productia unitatii cu numarul 10.000. Panamera a surclasat modele precum Ford Focus RS si Nissan GT-R, care au impartit locul patru, in timp ce Opel Insignia a primit locul trei, iar Audi A5 a obtinut cea de-a doua pozitie in acest clasament.

Imediat dupa lansare, Panamera a primit premiiile Volanul de Aur si Auto Trophy in Germania. Producatorul din Stuttgart are o tinta anuala de productie de 20.000 de exemplare Panamera, acesta fiind construit alaturi de Cayenne la fabrica din Leipzig. Pana acum, cea mai cautata versiune a lui Panamera a fost 4S (44% din comenzi), aceasta fiind urmata de Panamera Turbo (36%) si Panamera S (20%).

Via | Turbo.fr

Comentarii (6)

  • DE CE?
    De ce mentalitatea romanilor a ramas ca acum 200 de ani iar oamenii din vest sunt asa departe??Acum toti conducatorii de tigaii frantuzesti isi vor baga unghia in gat cum adica francezii au premiat un automobil made in germany.Chiar daca nu au un concurent direct in clasa sa.......Cel mai bine ar trebui sa se numeasca "efectul de dacie" si asta se mosteneste din tata in fiu
    3 5
  • Panamera este o masina unica pana in prezent ! Cu tote ca este foarte scump,merita pe deplin titlul de Masina a Anului !!!
    Francezii dand acest premiu au recunoscut public superioritatea tehnicii germane !!!
    4 2
  • super
    @jiji...cine ti-a soptit ca "conducatorii de tigaii frantuzesti isi vor baga unghia in gat"? Te-a luat unu' cu vreun R4 la semafor cand tu erai in SH tau cel nemtesc?

    @Ge....au recunoscut public superioritatea tehnicii germane, ci doar unui model de exceptie. Btw...ai citit vreodata vreo publicatie frantuzeasca de profil?
    1 4
  • Nu am SH nemtesc am o Cupra R abia am luat-o inainte am avut un a3 nou in leasing ca imi permit. pana acum nu s-a inventat gunoi frantuzesc sa ma faca cand or sa scoata ceva superior atunci o vand....
    5 3
  • cressty
    bmww
    bmw?? pe unde e?:)) sa va itarat putin , doar asa faceti si voi:P
    1 1
  • haha
    ce tare:)) nici un fan bmw nu sare sa comenteze... se simt aia care ;)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru