Porsche Panamera modificat de A.Kahn

De Dragoș Băltățeanu
Publicat Sambata, 28.01.2012
Ultima producţie a casei de tuning A. Kahn este o versiune modificată a performantei berline Porsche Panamera. Rezultatul este o Panamera cu o caroserie wide.

Afzal Kahn, proprietarul casei de tuning A Kahn design (cunoscută până acum sub numele Project Kahn) a prezentat cea mai recentă creaţie dintr-o lungă serie de modele de lux customizate. Tunerii de Kahn au mers mereu pe linii sofisticate şi stil în locul opulenţei pe care o preferă alţi tuneri concurenţi. 

Cel mai recent proiect este modificarea modelului cu patru uşi Porsche Panamera. Deşi Kahn a modificat multe modele Porsche de-a lungul anilor, acest exmplar gri cu caroserie wide şi număr de înmatriculare "F1" este incredibil de agresiv vizual. Caroseria a fost lăţită, aripiile şi evazările fiind pronunţate. Etrierii sistemului de frânare au fost vopsiţi în roşu iar geamurile sunt acum mate. Pe lângă look-ul agresiv, A Kahn a modificat şi sistemul de evacuare. Acesta este fabricat din inox şi asigură şi un sunet pe măsură. Garda la sol a fost micşorată prin modificarea suspensiei iar jantele alese pentru acest proiect se numesc RS600, au 22 inch şi sunt de producţie proprie.

Interiorul a fost tratat cu multă atenţie, scaunele fiind îmbrăcate în piele roşie perforată de aceiaşi nuanţă cu roşul de pe vitezometru şi turometru.

Exemplarul din imagini este de vânzare pentru suma de 86.875 lire sterline. Se poate comanda şi kitul separat pentru a fi aplicat pe un model Panamera de serie.

Via | motorauthority

Comentarii (1)

  • Design-ul cusaturilor de pe scaune, cat si nuanta lor, alaturi de tips-urile evacuarii complicate inutil, din punctul meu de vedere, par invechite, opulente si fara bun gust. Jantele, in schimb, par destul de reusite. Dar gusturile difera, parerile sunt impartite totdeauna.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru