Porsche Panamera Turbo este Playboy Car of the Year

De Iulian Cazacu
Publicat Sambata, 09.01.2010
Redactorii Playboy din Statele Unite s-au pus de acord asupra Masinii Anului in versiune proprie. Aceasta este Porsche Panamera Turbo.

Revista Playboy a publicat viziunea proprie a listei masinilor care s-au remarcat in cursul anului trecut. Desi nu este in nici un caz o revista auto, Playboy a lasat la o parte sex appeal-ul pentru moment si s-a concentrat asupra masinilor. Chiar daca s-au ghidat dupa criterii ca "Masina X e buna pentru ca arata bine, probabil e rapida, destul de scumpa si fetele noastre arata bine inuntru", topul Playboy poate fi luat in considerare ca unul interesant.

Masina anului 2010 in viziunea Playboy este Porshe Panamera Turbo. "Constructorul german de top dezvaluie primul lor sedan, sofisticat si plin de inovatii", scrie Playboy.

Decapotabila anului: Ferrari California. "Decapotabila italieneasca aduce multe premiere pentru Ferrari. Hardtop, motor V8 cu injectie directa plasat in fata si launch-control, elemente care fac ca bolidul italian sa ajunga la 100 km/h in mai putin de patru secunde"

Cea mai puternica masina din punctul de vedere al pretului: Nissan 370Z Nismo. "Un chilipir din punctul de vedere al performantelor, aceasta este cea mai buna masina din seria Z, cu un design atragator si pret mic"

Cea mai accesibila masina: Mazda3 MPS. "Cu un pret sub 26.000 de dolari si multa putere, masina asta mananca viraje si accelereaza demential"

Masina diesel a anului: Audi A3 TDI. "Simbolul dieselurilor ecologice, acest hatchback surprinzator de incapator ofera un consum fenomenal si detalii de design placute"

Cea mai buna masina renascuta: Ford Taurus SHO.

"Aspectul atragator, tractiunea integrala si un V6 de 365 cai putere cu EcoBoost redefinesc un invingator clasic"

Cel mai bun Crossover: BMW Seria 5 Gran Turismo. "Cu mult spatiu pentru locurile din spate si haionul cu doua moduri de deshidere, care ofera functionalitate de hatchback sau berlina, acest GT e rapid, ajunge peste tot, un veritabil Cross Utility Vehicle"

Hibridul anului: Ford Fusion Hybrid. "Masina ecologica a anului in viziunea Playboy este cea mai eficienta berlina din clasa medie"

Cea mai buna berlina sport: Mercedes E63 AMG. "Cu motor V8, buton Race Start care seteaza pornirea si Night View Assist Plus optional, masina aceasta a fost facuta pentru viteza"

via | autospies.com

Comentarii (1)

  • autofan
    comment
    lista a masinilor care s-au remarcat in cursul anului trecut".am si eu o intrebare.prin ce anume s-au remarcat?.."chiar daca s-au ghidat dupa criteriile x,y,z...topul Playboy poate fi luat in considerare ca unul interesant".pai criteriile pe care ei si le-au ales mi se par unele foarte ok..probabil si o revista auto ar fi multumita de rezultatele Playboy
    7 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru