Porsche pregateste o versiune sport a lui Panamera

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 03.07.2009
Germanii de la Porsche pregatesc o serie de versiuni noi ale modelului Panamera, printre care putem enumera un model GTS dar si un model entry-level, echipat cu un motor V6 pe benzina.

Oficialii Porsche au anuntat ca vor crea o versiune GTS a lui Panamera, care va deveni varful gamei Panamera. Modelul va fi bazat pe versiunea Turbo a lui Panamera si va oferi performante deosebite, cel mai probabil gratie unui propulsor V8 de 4.8 litri, care va fi supraalimentat. Spre deosebire de celelalte modele din gama Panamera, versiunea GTS va fi echipata cu o suspensie conventionala, cu arcuri elicoidale, in favoarea unei suspensii pe aer.

Pe langa versiunea GTS, Porsche pregateste si un model entry-level, echipat cu un motor V6, dar si un hibrid pe benzina. Britanicii de la Autocar relateaza ca modelul Panamera ar putea sa fie disponibil si intr-o versiune diesel, iar un model cu doua usi este deja in lucru. Motorul diesel care ar putea fi implementat pe Panamera este de provenienta Audi, si ar putea fi aleasa ori o unitate V6 de 3.0 litri si 240 CP, ori o unitate V8 de 4.2 litri.

Via | MotorAuthority

Comentarii (1)

  • Psycho
    Ce fel suna "varianta sport" in cazul unui Porsche... un fel de pleonasm auto...

    "Panamera ar putea sa fie disponibil si intr-o versiune diesel" cam acum un an, cred, directorul Porsche anuntase ca nu vor echipa niciodata vreo masina cu motor Diesel.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru