Porsche si Nissan revin la Salonul de la Detroit 2010

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 02.12.2009
Doi dintre marii absenti ai editiei de anul acesta a Salonului Auto de la Detroit vor reveni in 2010 in cadrul evenimentului american. Nissan pregateste cateva surprize electrice insa Porsche se multumeste doar cu prezenta.

Criza economica mondiala a afectat grav editia de anul acesta a Salonului Auto de la Detroit, multi constructori absentand din motive financiare.

Anul viitor insa, lucrurile vor merge ceva mai bine pentru organizatorii celui mai mare salon auto american, Porsche si Nissan, doi dintre marii absenti ai editiei 2009, anuntandu-si deja prezenta. Numarul participantilor a crescut si el, desi nu cu mult, de la 50 la 54 de constructori auto expozanti.

Nissan va pregati pentru editia 2010 a evenimentului american o serie de surprize electrice, care vor fi expuse pe Electric Avenue, locul dedicat modelelor ecologice. Porsche se va multumi insa doar cu o conferinta mai speciala si va evita o expunere fastuoasa a standului.

via | autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru