Posesorii de Audi din Balcani s-au intalnit in Bulgaria la Four Rings Fest

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 16.10.2009
Festivalul Four Rings din acest an a primit participarea pasionatilor de Audi din Romania, care sunt inscrisi in clubul AudiRomania. Anul viitor, acestia vor gazdui cea de-a patra editie a acestui festival.

Cea de-a treia editie a festivalului Four Rings Fest a avut loc in acest an in Bulgaria, in weekend-ul 9-11 octombrie. Acest festival este cel mai important eveniment din Europa dedicat celor care sunt pasionati de marca din Ingolstadt. AudiRomania, clubul pasionatilor marcii Audi din Romania, a luat parte la acest festival alaturi de inca trei cluburi de acest gen din Grecia, Turcia si Bulgaria.

Astfel cluburile, Audisportclub (Grecia), Audiemotion (Bulgaria), AudiRomania si Turbofsi (Turcia) au luat parte in cea de-a treia editie a lui Four Rings Fest din Bulgaria, care a avut loc in statiunea montana Bansko. Aproximativ 60 de autombile Audi au participat la acest eveniment. In seara de 10 octombrie, participantii la acest festival au sarbatorit in felul lor 100 de ani de existenta ai marcii Audi.

Pasionatii Audi din Romania au fost la prima participare la acest festival, de care au fost foarte incantati. Tocmai de aceea, clubul AudiRomania va organiza cea de-a patra editie a festivalului Four Rings Fest la noi in tara, anul viitor.

Membrii club AudiRomania au planuri mari, intentionand sa mareasca numarul de tari invitate daca reusesc sa organizeze acest festival la noi in tara.

Via | ClubAudiRomania

Comentarii (6)

 • Romanasii sigur toti aveau TDI-uri. :P
  2 3
 • TDI cu DI rosu! Haha!
  1 3
 • O parte erau TDI-uri dar nu au lipsit nici 3.0, 4.2 uri pe benzina :D
  Este prima participare AudiRomania de acest gen dar cu siguranta nu ultima.
  Speram ca la editia cu numarul IV sa ne mobilizam si sa participam cat mai multi membri, exista posibilitatea ca Four Rings Fest 2010 sa se desfasoare in Romania.

  Multumim Automarket!
  8 1
 • audiromania member
  Oare cat de important este ce fel de motoare au ajuns acolo? N-a fost o intalnire a cailor putere, a fost, asa cum se poate citi, o intalinire a apsionatilor marcii.
  Cu putin noroc, la anul vom face o surpriza frumoasa, aici, la noi acasa.

  AudiRomania multumeste echipei Automarket!
  3 1
 • Se prea poate ca unii sa fie invidiosi ! Ce sa-i faci nu toti sunt niste impatimiti ai acestei marci !
  Oricum erau bineveniti si cei cu TDI-uri sau cei cu TDI cu DI rosu !
  hahahahahahaha buni baieti !

  Multumim celor de la AudiRomania pentru reprezentare !
  3 1
 • TDI
  si totusi.. ce are motorul TDI? deranjeaza cumva ca e cel mai folosit si des intalnit motor diesel? poate ar trebui sa va spuna ceva
  0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru