Premieră: Daimler numeşte o femeie în Comitetul Director

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 11.02.2011
După ce Daimler a avut un Comitet Director format exclusiv din bărbaţi în ultimii 125 de ani, Christine Hohmann-Dennhardt se pregăteşte să devină prima femeie care preia un fotoliu de director.

Comitetul Director al celor de la Daimler a anunţat că va coopta un nou membru: jurista Christine Hohmann-Dennhardt. Situaţia este una inedită pentru constructorul german, fiind pentru prima dată în întreaga istorie de 125 de ani a Mercedes/Daimler când între directori va intra o femeie.

Comitetul Director Daimler a fost format până acum din şase persoane, Hohmann-Dennhardt urmând să devină al şaptelea membru cu drepturi depline. Deşi informaţia nu a fost confirmată încă oficial de Daimler, aceasta a fost publicată astăzi de publicaţia Bloomberg, despre schimbare vorbind şi revista Manager Magazin la sfârşitul lunii ianuarie.

Christine Hohmann-Dennhardt este judecătoare şi a făcut parte, din 1999 încoace, din Curtea Constituţională a Germaniei. Jurista a demisionat în 1 februarie din funcţia deţinută.

via | Bloomberg

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru