Premiera: Facelift pentru Mercedes A-Klasse

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 27.03.2008
Mercedes a dezvaluit astazi o versiune revizuita a hatchback-ului A-Klasse, care va debuta la jumatatea anului.

Esential

4.5 litri la 100/km consuma versiunea A160 CDI a modelului Mercedes A-Klasse.
95 de cai putere dezvolta versiunea ecologica Mercedes A150 BlueEfficiency.
5.8 litri la 100/km este consumul mixt al versiunii A150 BlueEfficiency.

Mercedes vrea sa aduca un suflu nou intregii sale game de modele, constructorul german dezvaluind astazi un facelift pentru A-Klasse, dupa ce in urma cu cateva saptamani revizuise M-Klasse si B-Klasse. Noul A-Klasse va debuta la jumatatea acestui an si va oferi clientilor o echipare mai bogata si un design revizuit.

Mercedes a inlocuit spoilerele fata si spate cu unele noi, cu prize mai largi de aer si a redesenat blocurile optice frontale si posterioare. Versiunile Avantgarde si Elegance primesc pe langa acestea si grile frontale noi. La interior, pasagerii vor putea opta intre noi materiale pentru scaune si usi si intre pachete cu insertii din aluminiu sau lemn.

Trenul de rulare a suferit si el modificari importante, versiunile A150 si A170 fiind echipate in premiera cu tehnologie start-stop de reducere a consumului. Clientii vor putea alege si o versiune ecologica A150 BlueEfficiency, care, desi consuma 5.8 litri de benzina la 100/km, dezvolta 95 de cai putere.

Cu toate acestea, cea mai economica versiune ramane A160 CDI care dezvolta 82 de cai si se poate lauda cu un consum mixt de doar 4.5 litri la 100/km.

Toate versiunile noului A-Klasse vor beneficia de pe urma programului de slabire si vor fi echipate cu pneuri speciale si accesorii aerodinamice.

via | MotorAuthority

Comentarii (1)

  • ALX CT
    Intotdeauna am apreciat produsul facut de nemti, consum destul de mic,dar in cazul lui A-Klasse pretul m-i se pare putin cam piperat 19.900 euro(www.mercedes-benz.ro)oricum calitatea si fiabiliatatea costa....>Va salut
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru