Premiera: Maserati GranTurismo MC Corsa

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 25.09.2008
Maserati va dezvalui in cadrul Salonului Auto de la Paris un concept orientat catre circuit: GranTurismo MC Corsa.

Esential

450 de cai putere dezvolta Maserati GranTurismo MC Corsa.

Una din ultimele stiri publicate aseara de Automarket anunta o posibila surpriza Maserati saptamana viitoare in cadrul Salonului Auto de la Paris. Se pare ca italienii nu au mai avut suficienta rabdare si au dezvaluit publicului, mult mai devreme, premiera pe care vizitatorii site-ului sau oficial au anticipat-o in ultima saptamana.

Tridentul italian a publicat primele fotografii si informatii ale noului sau concept, botezat Maserati GranTurismo MC Corse. Dezvoltat special pentru circuit, conceptul italienilor are la baza actualul GranTurismo S si acelasi motor V8 de 4.7 litri. Maserati a inlocuit insa sistemul de evacuare, catalizatoarele si admisia pentru a stoarce inca 10 cai putere din interiorul motorului V8, care dezvolta acum 450 de cai.

Pentru a compensa modificarile modeste aduse la nivelul motorului, Maserati a gandit un nou bodykit aerodinamic care include: o noua extensie pentru spoilerul fata, un spoiler posterior care a crescut in dimensiuni si gazduieste acum un deflector si terminatiile noului sistem de evacuare.

Jantele de 18 inch din aliaj, care completeaza aspectul agresiv, gazduiesc si ele un nou set de frane sport.

Cum era si normal, Maserati s-a ocupat si de suspensie, care a fost inlocuita cu una de performanta. La interior, conceptul Maserati GranTurismo MC Corsa dispune de un rollcage omologat deja de FIA.

via | WorldCarFans

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru