Premiera: Opel Zafira facelift

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 16.11.2007
Monovolumul prin excelenta a celor de la Opel a primit o schimbare de look. Diferentele sunt insa minore.

Esential

10 procente din piata monovolumelor compacte in Europa detine Opel prin Zafira.

Opel a publicat astazi pe site-ul oficial primele fotografii si informatii legate de faceliftul celei de-a doua generatii a modelului Zafira. Acesta va fi prezentat oficial la Salonul Auto de la Bologna (7 decembrie) si vine cu schimbari estetice extrem de subtile care pot da dureri de cap in cazul in care sunt cautate de un individ neinitiat in formele generatiilor modelului german.

In principal, diferentele sunt resimtite la nivelul partii frontale (este vorba, punctual, de proiectoare si de noile bare cromate) si a posteriorului, unde modificarile sunt insa infime. Interiorul nu este nici el revolutionar, Opel introducand, in linia clasica a ultimelor modele aparute pe piata, un sistem multifunctional care citeste CD, DVD, MP3 si dispune de conexiune iPod. In schimb, Opel va aduce noi motorizari pentru versiunea 2008. Vorbim despre propulsorul de 1.6 litri ECOTEC de 115 CP, care va inlocui motorul de 1.6 litri de 105 CP. Si versiunea diesel va beneficia de o noutate, propulsorul turbo-diesel de 1.7 litri  CDTI  il va inlocui pe cel de 1.9 litri.

Noul motor diesel va fi disponibil pe Zafira in versiunea de 110 si 125 CP.

"Noua Zafira este oferta potrivita la timpul potrivit. Stim ca toti clientii nostri sunt multimiti de nivelul calitativ, de fiabilitatea, functionalitatea si verstatilitatea lui Zafira. Acum, am creat o Zafira ceva mai sportiva si echipata cu motoare mai eficiente. Aceste elemente ar trebui sa mentina Zafira pe prima pozitie in clasa monovolumelor compacte din Europa", crede Alain Visser, seful de marketing al GM Europe.

Taguri: Opel, Zafira

Comentarii (2)

  • eroare
    "Monovolumul prin excelenta a celor de la Ford (???) a primit o schimbare de look" ????
    0 0
  • Mircea
    Corect
    Ar vrea ei :) Merci de sesizare.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru