Premiera: Skoda anticipeaza la Geneva viitorul Fabia RS

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 05.03.2009
Studiul de design Skoda Fabia Sport prezentat la Geneva anticipeaza viitoarea versiune RS a hatchback-ului ceh.

Cehii de la Skoda au adus la Geneva si un studiu de design care pana in prezent nu a iesit prea mult in lumina reflectoarelor. Este vorba despre Fabia Sport Design Concept, un exercitiu bazat pe actuala generatie a hatchback-ului, care incearca sa evidentieze trasaturile sportive ale modelului.

Skoda nu a publicat momentan nici o informatie despre conceptul expus la Geneva insa este foarte probabil ca acesta sa prefigureze viitoarea generatie a versiunii de performanta Fabia RS. Interpretarea sportiva a modelului de clasa mica este asteptata abia in 2010 insa se pare ca Skoda isi pregateste deja terenul.

La exterior, exercitiul de design vine cu un finisaj al caroseriei in doua culori contrastante si cu viniluri aplicate. Look-ul sportiv este completat de o buza pentru spoilerul frontal si una pentru cel posterior, un eleron montat pe acoperis, jante din aluminiu cu finisaj negru, praguri laterale, blocuri optice pe fond negru si o rama cromata neagra pentru grila radiatorului.

La interior, designerii Skoda s-au rezumat doar la inlocuirea un volan si scaune sportive, o tapiserie in doua culori si pedale din aluminiu.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru