Premiera: Subaru Impreza WRX STI 380S

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 25.07.2008
Subaru a prezentat la Londra cel mai puternic Impreza de pana acum: conceptul WRX STI 380S.

Esential

380 de cai putere are prototipul prezentat de Subaru la Londra.

Subaru a dezvaluit la Salonul Auto de la Londra noul concept Impreza WRX STI 380S. Prototipul nipon este cea mai performanta versiune in gama modelului Impreza si va fi transpus intr-o versiune de serie, produsa intr-un numar limitat.

Surse interne din compania Subaru au dezvaluit ca celmai probabil productia lui Impreza WRX STI 380S va incepe inainte de sfarsitul acestui an. Subaru a anuntat ca motorul conceptului este unul complet refacut de Prodrive, in vederea obtinerii unei puteri de 380 de cai.

Fata de versiune de serie a modelului Impreza WRX STI, Subaru a implementat o suspensie imbunatatita si un nou sistem de evacuare.

De asemenea, japonezii vor pregati un kit aerodinamic special pentru cea mai puternica versiune a modelului Impreza.

Via | Carscoop

Comentarii (4)

  • the best car
    intradevar este meseriasa, super tare.......ce mai........nci nu ai ce baga de vina, nota 10* de la mine
    0 0
  • sti
    premiera ca premiera dar nimeni nu spune daca acest concept va fi produs doar pentru cei din uk cu volan pe dreapta sau va fi disponibil pe alte piete o stire fara prea multe detalii
    poate cineva chiar vrea sa isi cumpere masina asta si vrea sa stie daca mai asteapta sau nu pentru masina asta sau isi cumpara un STI normal
    penibil
    0 0
  • S-ar putea sa nu pupam noi sti-ul cu 380, asa este si evo fq360 (parca si un fq400 se anuntase), dar numai in uk.
    Cat despre Best Car, Evo X bate la poponeatza noul Impreza, preferam modelul vechi.
    0 0
  • lupu_vitezomanu
    wrx vs. evo
    "Cat despre Best Car, Evo X bate la poponeatza noul Impreza, preferam modelul vechi." la ce anume bate?? poate umpic la design dar uitandu-ne mai atent in evo x vedem un ford mondeo...hmm iar la performante sunt masini aproape egale doar ca impesa a pastrat caracterul sportiv pe langa exo x. si in final am vazut live ce poate un wrx si un evo x...diferenta de la cer la pamant...subaru sia pastrat renumele si punct.!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru