Premii de design pentru Fiat 500 si BMW CS Concept

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 12.03.2008
Fiat 500 si BMW CS Concept au atrs cele mai multe voturi intr-un sondaj organizat de Car Design News.

Car Design News a anuntat rezultatele celui de-al treilea an in care organizeaza un top al modelelor si conceptelor lansate in cursul anului precedent. Ei bine, cei peste 1000 de votanti care si-au exprimat parerea online au hotarat ca distinctia pentru cel mai reusit concept al anului 2007 sa plece la BMW CS Concept, acesta reusind sa il bata pe Mazda Taiki, aflat pe locul al doilea. Pe ultima pozitie a podiumului s-a clasat un francez, Citroen C-Cactus

"Acest premiu inseamna foarte mult pentru noi si pentru intreaga echipa. A curs destula traspiratie la creatia acestui concept si suntem foarte multumiti de reactia pozitiva a publicului, mai ales cand vorbim de userii Car Design News", a declarat Adrian van Hooydonk, directorul de design al BMW.

La modele de serie, marele premiu i-a revenit lui Fiat 500, masina-revelatie a anului trecut, care sta sa se lanseze si in Romania. Acesta a fost urmat in top la o distanta apreciabila de Maserati GranTurismo si de Audi A5, reprezentantul Germaniei reusind o pozitionare mai mult decat onorabila in topul Car Design News.

"Suntem foarte fericiti pentru acest premiu. E al doilea an consecutiv in care Grupul Fiat il castiga, dupa ce anul trecut Alfa 8C s-a aflat in topul preferintelor publicului. Acum a fost vorba de Fiat 500 si de Maserati GranTurismo, doua modele atat de diferite dar care pastreaza acelasi spirit de creatie", a spus Roberto Giolito, directorul de design de la Fiat, la primirea acestui premiu.

via | Automotoportal 

Comentarii (1)

  • AHA
    da......amandoua au meritat in final dar mai ales cs consept
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru