Premiu de design pentru Pininfarina Sintesi

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 03.12.2008
Pininfarina Sintesi a primit distinctia Red Dot Award, o incununare a ideilor de design care guverneaza conceptul italian.

Pininfarina isi vede incununate eforturile din ultimul an, designerul italian fiind rasplatit cu una din cele mai importante distinctii auto.

Conceptul Pininfarina Sintesi, dezvaluit in luna martie la Salonul Auto de la Geneva, a primit oficial premiul "Red Dote Award", pentru "o calitate excelenta a designului si un inalt grad de inovatie a continutului tehnologic". Conceptul italian si-a adjudecat premiul dupa o lupta stransa cu alti 1900 de contracandidati din 49 de tari participante.

Lowie Vermeersch, directorul de design Pininfarina, a declarat ca "Sintesi reprezinta esenta distilata a brandului italian. Particularitatea sa consta in combinarea formei, a continutului si a sentimentelor cu o serie de elemente inovative care se vor oglindi in viitor".

Sintesi functioneaza cu ajutorul a patru motoare electrice pozitionate pe fiecare roata, capabile sa genereze 27 de cai fiecare. Sintesi reuseste atfel sa obtina o putere totala de 108 cai, suficienta pentru un vehicul care se poate lauda cu un coeficient aerodinamic de doar 0.272Cx.

via | Autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru