Preţul lui Renault Zoe ar putea porni de la aproximativ 15.000 de euro

De Cornel Șocariciu
Publicat Miercuri, 28.07.2010
Preţul de pornire pentru Renault Zoe s-ar putea situa undeva sub suma de 15.000 de euro.

Constructorul francez Renault va fixa preţul viitorului model electric de oraş Zoe la mai puţin de 15.000 de euro în Franţa, însă bateriile se vor vinde separat. La cei 15.000 de euro, se vor adăuga încă 5.000 de euro prima acordată de statul francez. "Preţul lui Renault Zoe va porni de la mai puţin de 15.000 de euro", a declarat o sursă din interiorul companiei pentru publicaţia franceză Le Figaro.

Oficialii constructorului francez nu au vrut să comenteze aceste zvonuri şi au declarat că preţul lui Renault Zoe va fi apropiat de cel al modelelor care fac parte din aceeaşi clasă. Automobilul electric al francezilor este conceput pe platforma lui Clio.

Închirierea bateriilor pentru acest model va costa lunar aproximativ 100 de euro. Un "plin" al bateriilor litiu-ion este suficient pentru a parcurge 100 de kilometri. Modelul francezilor este aşteptat să îşi facă debutul la jumătatea anului 2012.

Via | Bloomberg

Comentarii (5)

  • stirea asta ar trebui incadrata la " ASA DA! "

    era timpul c acnv sa-si bage mintile in cap si sa vina cu o amsinuta electrica "decenta" la pret
    4 2
  • ieftin si nu prea
    Pretul final va fi 15.000 E adica dupa ce scadem si prima de la stat de 5.000 E(parerea mea ) + daca dai 100 euro x12 luni= 1200 euro/an X 10 ani =12.000 euro .Ieftin este in: FRANTA,GERMANIA, ITALIA, SPANIA , UK ETC.
    NU e chiar rau , asta fara sa calculam ''plinul'' zilnic care nu e inclus.
    PS :Chiar ieftin nu e, DAR macar Renault se ocupa de baterii care sunt nocive.
    SUCCES !
    5 0
  • @dan
    auzi, da ce ai vrea sa mearga cu aer?? in materie de costuri, consuma cat o masina compacta cu motor pe benzina... moca vrei sa mergi?
    4 2
  • @ion
    Mai pe limba ta mai IOANE, ca pe mintea ta nu pot sa explic:
    Pretul masinii 15.000 euro
    Daca nu ai bani iei un leasing pe 4 ani te costa undeva la 300 euro/luna cu asigurari , comisioane etc
    Mai adugi 100 euro CHIRIA baterii/luna si un plin la 1-2 zile functie de cat mergi cu masina .Un plin = 1-2 euro x15 zile= 20 euro (MOCA -cum spui tu:))

    PS: acuma fa un total uitate la fluturasul tau de salar si spune-mi ca ai 4 clase si nu esti de profesie politist ca nu mai pot sa-ti explic mai simplu de atat.:))
    5 3
  • Mircea
    @DAN
    Primul pas e sa lasi calculele facute pe genunchi si sa inveti sa scrii corect in limba romana... asa ca un adevarat "intelectual" ce te consideri...
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru