Prima casa de tuning "ecologica" trateaza sportiv Toyota Prius

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 27.10.2009
Tunerii japonezi de la ASi au anuntat lansarea unei divizii dedicata modificarii modelelor hibride sau electrice. Primul model vizat a fost Toyota Prius, un adevarat succes comercial in segment.

Celebra casa japoneza de tuning ASI a anuntat astazi oficial ca se pregateste sa lanseze o divizie noua, orientata catre modificarea modelelor ecologice. Brandul se va numi cum altfel decat ASI Green si isi va concentra atentia doar asupra modelelor electrice si hibride, cautand sa le imprime acestora un look mai sportiv dar si performante mult mai bune.

Primul proiect cu care va debuta divizia de tuning ecologica are in prim plan temerarul segmentului hibrid, japonezul Toyota Prius. Bazat pe versiunea americana si japoneza a modelului hibrid, noul kit aerodinamic pus la punct de ASI Green imbunatateste substantial estetica modelului.

Accesoriile instalate la nivelul caroseriei, jantele forjate din aluminiu si cateva modificari timide aduse la interior sunt cele cateva aspecte la care au lucrat tunerii japonezi. Pentru a imbunatati performantele modelului, ASI Green a inlocuit suspensia standard cu una sportiva, care coboara garda la sol, si a recalibrat sistemul ECU.

Japonezii au fost zgarciti in ceea ce priveste informatiile oficiale, putere modelului fiind o necunoscuta momentan.

via | Zercustoms

Comentarii (3)

  • tunareli, vrajeli
    mie mi se pare o prelucrare digitala facuta in pauza de pranz. Sper doar ca viitoarelor tunareli li se va acorda mai mult de 30'j de minute per model.
    0 5
  • ce porcarie .... si masina, si tuningul
    3 5
  • din fata aduce putin a Scion tC, iar farurile as putea zice ca sunt aproape identice; in rest e chiar ok.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru