Prima imagine cu noul Wiesmann MF-5 Roadster

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 11.09.2009
Posteriorul lui Wiesmann MF-5 Roadster a fost dezvaluit cu doar o saptamana inainte de debutul oficial de la Frankfurt. Modelul va fi construit in doar 55 de exemplare, care au un pret de pornire de 189.500 euro.

Prima imagine a noului MF-5 Roadster le-a scapat printre degete germanilor de la Wiesmann cu doar o saptamana inainte de debutul de la Salonul Auto de la Frankfurt. Modelul prezinta un design identic cu cel al lui MF-5 Coupe, singura diferenta fiind acoperisul soft-top din panza si contrastul de culoare dintre plafon si caroserie.

Germanii de la Wiesmann vor construi doar 55 de exemplare ale versiunii Roadster a lui MF-5. Acestea vor fi echipate cu acelasi propulsor V10 de la BMW, care dezvolta 507 CP si echipeaza modelele M5 si M6. Cu ajutorul motorului de 507 CP, Wiesmann MF-5 Roadster accelereaza de la 0 la 100 km/h in 3.9 secunde si poate atinge o viteza maxima de 310 km/h.

Sasiul lui Wiesmann MF-5 Roadster este construit din aluminiu, iar acesta are o constructie de tip monococa. Ocupantii modelului german de nisa sunt protejati si in eventualitatea unui impact lateral prin intermediul unor elemente de protectie integrate in sasiu. Wiesmann MF-5 Roadster are airbag-uri frontale si laterale pentru sofer si pasager cu deschidere in doua trepte, precum si un sistem ABS si ESP.

Pretul de pornire al lui Wiesmann MF-5 Roadster este de 189.500 euro.

Via | Leblogauto

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru