Prima schita a viitoarelor portiere ale modelelor Ferrari

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 23.11.2009
Ferrari a patentat un nou sistem de deschidere al portierelor, care ofera un acces mai facil. Acesta este potrivit pentru toate modelele viitoare ale constructorului italian.

Ferrari ar putea avea propriul sau sistem de deschidere al usilor in curand. Italienii au inregistrat un patent pentru un nou tip de deschidere al usilor, care reprezinta o combinatie intre sistemul usilor foarfeca si cel al usilor fluture. Scopul noului tip de usi este de a usura accesul in viitoarele supercar-uri de la Ferrari, lucru din ce in ce mai dificil pe masura ce italienii au redus garda la sol si dimensiunile usilor.

Potrivit celor de la Autocar, noul design al portierelor Ferrari este potrivit atat pentru modele cu motorul amplasat central, cat si pentru cele cu motorul amplasat in fata sau in spate. Patentul Ferrari clasifica noul sistem ca fiind mai ieftin si eficient decat usile “fluture” traditionale.

Pe langa accesul mai facil, noul sistem de portiere le permite soferilor si pasagerilor sa isi puna picioarele chiar in spatele rotilor fata, ceea ce inseamna ca spatiul oferit de viitoarele modele Ferrari va fi la un nivel superior de cel al modelelor actuale.

Via | Autocar

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru