Primele imagini ale conceptului Lexus LF-Gh

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 06.04.2011
Lexus a publicat astăzi două teasere ale conceptului LF-Gh, programat să debuteze în 20 aprilie la Salonul de la New York. Imaginile trădează designul blocurilor optice.

Aşa cum anticipam, Lexus va expune în cadrul Salonului Auto de la New York prototipul LF-Gh, o proiecţie futuristă a viitoarei direcţii de design a japonezilor. Divizia de lux Toyota a decis să pregătească terenul pentru apropiata lansare, cu două teasere, care surprind blocurile optice faţă şi spate, conturate cu linii ascuţite.

Japonezii au fost zgârciţi în ceea ce priveşte detaliile, preferând să dezvăluie doar titulatura sub care vor prezenta conceptul în cadrul salonului american: Lexus Future Grand Touring Hybrid. Chiar dacă numele nu o sugerează evident, conceptul pe care îl vom vedea în curând vine să anticipeze designul noii generaţii a sedanului GS.

Titulatura premierei de la New York anunţă însă şi un nou tren de propulsie hibrid sub capota conceptului. Ansamblul ecologic stă însă sub semnul întrebării, Lexus preferând să menţină misterul până aproape de sfârşitul acestei luni, când va dezvălui conceptul LF-Gh la New York.

via | autoblog

Comentarii (3)

  • Marius
    Interesant...si nu prea
    Stopurile sunt frumoase. Nu inteleg insa de ce au copiat forma si liniile stopurilor de la BMW. Vedeti voi, asiaticii astia or face ei lucruri bune si fiabile, dar si spioneaza si copiaza in draci. Vreau sa vad si eu o masina asiatica cu un design original 100% care sa rupa gura targului.
    3 2
  • @marius
    Aceasi parere despre stopuri.
    1 1
  • @marius
    ce zici de conceptele Mazda (Nagare si restul) care apoi s-au materializat, sub diferite forme, in Mazda 6, Mazda 3 sau CX7?
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru