Primele imagini ale noului Mercedes CL facelift

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 16.06.2010
Mercedes a pregătit un facelift pentru coupe-ul CL, la patru ani de la debutul său pe piaţă. Revizuirea îi aduce modelului german lumini LED, un design îmbunătăţit şi motoare noi.

Mercedes a scăpat astăzi pe internet imagini ale faceliftului pregătit pentru coupe-ul CL, prima revizuire a modelului german după patru ani de la debutul oficial pe piaţă.

Cum era de aşteptat, modificările estetice nu sunt radicale, designerii concentrându-şi atenţia asupra părţii frontale, care a primit o nouă grilă frontală, un spoiler cu prize de aer restilizate şi blocuri optice noi care înglobează mai nou şi lumini LED.

Operaţia estetică discretă nu s-a oglindit însă şi pe versiunea de performanţă AMG, care a căpătat un aspect frontal mai agresiv mulţumită bosajelor mai largi, spoilerului cu extensie şi prize mari de aer, pragurilor laterale şi grilei simplificate, specifică anilor '80, cu o singură linie cromată.

În ceea ce priveşte gama de motorizări, Mercedes a operat o serie de schimbări importante. Astfel, unitatea V8 de 5.5 litri, aspirată normal a fost înlocuită de o unitate turbo de 4.6 litri şi 435 de cai putere. Fanii versiunii de performanţă CL63 AMG vor găsi sub capotă noul motor V8 biturbo de 5.5 litri şi 544 de cai putere.

via | autoblog

Comentarii (7)

  • vise ... ;)
    11 3
  • e fara concurenta masina asta, luxul si sportivitatea si-au dat mana formand masinuta asta.
    12 5
  • super
    Nu sunt fan Mercedes,dar aceasta masina este extraordinara.Abia astept sa vad ce performante are modelul de 5,5L twinturbo si 544 CP,adica timpul de la 0-100km\h si viteza maxima,si restul!
    4 5
  • pfaii cum poate sa arate in versiunea amg :X
    3 3
  • Vechiul model e mai ok ca design. Muuult mai ok.
    Asta e cam kitchos.
    2 2
  • Bravo ...lor...
    Ma bucur ...pentru ei... ei ce-si permit asa ceva... Ma excita senzatiile care le vor trai la bordul bolidului... Abia astept sa intorc capul dupa ea pe strada... O sa petrec mai mult timp prin Dorobantii si Pipera ca sa am sansa s-o vad mai des... Si-mi cer scuze daca v-am deranjat... si mi-e ciuda pe inabilitatea mea de-a face evaziune fiscala ca sa-mi permit si eu una... Voi? Care puteti?...
    3 2
  • abc_e?
    diode
    urate mai sunt LED-urile alea
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru